Tortura Engleza prema Đokoviću! I ovo su smislili samo da ga maltretiraju!

Meč između Đokovića i Andersona prekinut je zbog mraka u petom setu, ali ostaje pitanje zašto nije nastavljen na centralnom terenu?

  • 51

Novak Đoković, aktuelni šampion Vimbldona prolazi kroz pravu torturu u Londonu.

Nakon odluke organizatora da ne igra meč protiv Kevina Andersona na centralnom terenu, što bi kao nosilac broj 1 trebalo da ima pravo, došao je novi šok.

JER PRAVI ŠAMPION NIKAD NE ODUSTAJE: Kako je Novak proslavio osvajanje četvrtog seta protiv Andersona! (VIDEO)

Novak je igrao meč protiv Kevina Andersona i posle 2:0 u setovima uspeo je da se vrati i izjednači na 2:2. Međutim, tada je zbog mraka prekinut meč i odložen za utorak.

Ali, ostaje pitanje zašto se igrači nisu premestili na centralni teren gde postoje reflektori i tamo da se nastavi meč.

Tako je urađeno u slučaju Gaela Monfisa i Žila Simona koji su igrali peti set, pa su zbog mraka prebačeni na centralni teren.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Da li je ovo namera organizatora da malo uspori Đokovića jer je bio u naletu da pregazi Andersona,a li sada će ova pauza malo da ga dekoncentriše.

Osim toga, svi ostali igrači u četvrtfinala imaće dan pauze u utorak samo će Novak da igra.

Pobednika susreta između Ðokovića i Andersona u četvrtfinalu Vimbldona čeka Hrvat Marin Čilić, koji je pobedio Amerikanca Denisa Kudlu u četiri seta - 6:4, 4:6, 6:3, 7:5.

Ostali četvrtfinalni parovi su Stanislas Vavrinka (Švajcarska) - Rišar Gaske (Francuska), Vasek Pospišil (Kanada) - Endi Marej (V.Britanija) i Žil Simon (Francuska) - Rodžer Federer (Švajcarska).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389/ metohija

    6. jul 2015 | 23:17

    bagre Engleske,

  • Zule

    6. jul 2015 | 23:16

    A sta ocekivati od engleza?! Mogu oni da rade sta hoce, on je nas junak, zlato, ljudina, opet im pokazuje koliko je veliki! Pa nije lud onaj australijanac sto nije htio da se trudi da igra. Pada im Vimbldon sve nize i nize. Nikom vise i nije stalo ko nekad da ga osvoji. Zalosno, tuzno, bijedno. Fuj.

  • Berane

    7. jul 2015 | 00:24

    Sjutra ce im nole napisat novu rezoluciju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA