SRPSKI FUDBAL U ŠOKU: Partizanov rival već stigao u Beograd!

Iako se meč kvalifikacija Lige šampiona igra "tek" 14. jula, Dila Gori već ima ugovorene treninge na stadionu Čukaričkog

  • 0

Prvi kvalifikacioni meč Partizana i gruzijskog Dila Gorija igra se u utorak 14. jula od 20:45 časova, a verovali ili ne, gruzijski tim je već u Beogradu.

Ekipa šampiona Gruzije je i više nego ozbiljno shvatila predstojeći susret koji bi umnogome mogao da odredi sudbinu daljeg bitisanja u Evropi. Procena je da će im nekoliko dana u srpskoj prestonici pomoći da se aklimatizuju uoči susreta sledeće nedelje.

Direktno iz Turske, gde je tim iz Staljinovog grada obavio pripreme odluka je da se do meča vreme provede kroz treninge u Beogradu.

Vrlo profesionalna i ozbiljna odluka Partizanovog rivala, koji će narednih dana treninge obavljati na stadionu Čukaričkog.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Normalno, kako UEFA pravila nalažu, Dila Gori će imati jedan trening na stadionu u Humskoj, u ponedeljak u terminu meča.

Poslednji meč na pripremama u Turskoj, Dila je izgubila od ukrajinskog Volina. Bilo je 2:1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA