TRANSFERI: Ronaldo pristao da pređe u PSŽ, ima samo jedan uslov! Dvojac Zvezde u Spartaku

Sve novosti u vezi sa transferima i tračevima možete pročitati na Telegraf Sportu

  • 12
Kristijano Ronaldo, FK PSG, PSZ Foto-montaža: Profimedia/Abaca, Tanjug/AP

Spuštena je zavesa na još jedan transfer dan, a ovaj je svakako obeležila vest da Kristijano Ronaldo hoće u PSŽ. Uslov - da Zlatan Ibrahimović ode iz Pariza.

Od vesti izdvajamo sagu Mitrovića i Njukasla, promociju Depaja na Old Trafordu, povratak Forlana u Urugvaj, kupovine Sitija i Čelsija, kao i cenu za Iguaina...

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

23.20 - ŠVAJNŠTAJGER U JUNAJTEDU

Nemački Bild je objavio informaciju u smiraj dana koja glasi da će Bastijan Švajnštajger za 18 miliona evra potpisati ugovor sa Mančester junajtedom od kog će dobijati 8.5 miliona evra po sezoni. Detaljnije PROČITAJTE OVDE.

22.25 - DVOJAC IZ ZVEZDE ZVANIČNO PREŠAO U SPARTAK NA POZAJMICU

Dušan Živković i Marko Marinković igraće godinu dana u subotičkom Spartaku kao pozajmljeni fudbaleri Crvene zvezde. Radi se o vezisti i štoperu, a u suprotnom pravcu trebalo bi da krene Srđan Plavšić.

21.55 - VILIJAM KARVALJO VELIKA ŽELJA REALA KOJI KVARI POSAO JUNAJTEDU I ARSENALU

Madriđani se ne šale kada je u pitanju Vilijam Karvaljo. Kkao španski mediji prenose, Real želi da dovede fudbalera Sportinga i tako osveži tim, ali i pokvari planove Junajtedu i Arsenalu.

Međutim, Sporting će pokušati da se izbori za njegov ostanak pošto novi trener Žorž Žezus ima izrazito veliko mišljenje o njemu.

Foto: Twitter/faupala9 Foto: Twitter/faupala9

21.31 - SITI DOVEO NAPADAČA IZ LENSA

Dejvid Faupala je novi napadač Mančester Sitija. Ovaj 18-godišnjak stigao je u redove Građana iz Lensa, kao slobodan igrač.

- Veoma sam srećan što sam potpisao svoj prvi profesionalni ugovor baš sa Sitijem - rekao je napadač.

21.04 - STOUK PAZARIO U ČELSIJU NA JEDNU GODINU

Marko van Ginkel će, kao pozajmljen fudbaler Čelsija, igrati narednih godinu dana u Stouku. To je bilo i logično s obzirom na to da je odigrao samo četiti meča za Plavce otkako je 2013. stigao iz Vitesea.

- Marko će doneti veliku energiju našem timu - rekao je menadžer Potersa Mark Hjuz.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

20.24 - NOVI ARDA TURAN U ATLETIKU

Nakon odlaska Arde Turana u Barselonu, Atletiko je prionuo na posao kako bi mu doveo zamenu. I našli su je u Monaku. Janik Fereiro Karasko je novi igrač Jorgandžija za sumu od 15 miliona evra, plus 25 odstood buduće prodaje. Belgijanac potpisuje ugovor na pet godina.

19:45 - NAPOLI ODREDIO CENU ZA IGUAINA

Argentinski napač u ugovoru sa Napolijem ima klauzulu po kojoj je slobodan ukoliko za njega neko plati obeštećenje u visini od 93 miliona evra. Uprava kluba podno Vezuva istakla je da neće prihvatiti ništa manje za zvezdu svoje ekipe, za koju je ozbiljno zainteresovan Arsenal, a Arsen Venger je bio spreman da ponudi oko 60 miliona evra za obeštećenje.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

19:30 - INTER DOVEO BIVŠEG IGRAČA PARME

Neroazuri su potpisali ugovor sa Džonatanom Bijabanijem, koji dolazi u klub iz Milana kao slobodan igrač. On je prethodno nastpuao za Parmu, koju je napustio kada je klub zapao u ogromne finansijske probleme.

19:15 - ŠAJ GIVEN U STOUKU

Nekadašnji golman Aston Vile prelazi u Stouk kao slobodan igrač. Iskusni čuvar mreže je potpisao dvogodišnji ugovor sa novim klubom.

18:40 - FABIJAN DELF PRELAZI U SITI

Jedan od najboljih fudbalera Aston Vile prethodne sezone prelazi u Mančester Siti za 11 miliona evra. Transfer bi trebalo da se realizuje u naredna 24 sata. Delf se nije pojavio na predsezonskom kampu ekipe iz Birmingema, koja je zamenu za Delfa pronašla u vezisti Lila Idrisi Gaju, za koga je platila 12,5 miliona evra.

18:00 - VEST HEM DOVEO FUDBALERA JUVENTUSA

Engleski klub se pojačao dovođenjem centralnog beka Juventusa - Anđela Ogbone. On je na Apton Park stigao za oko 14 miliona evra.

- Želeo sam da igram u premijer ligi i srećan sam što sam u Londonu. Srce mi je reklo da sam doneo pravu odluku sa prelaskom u Vest Hem. Ne mogu da dočekam početak rada sa trenerom Bilićem i novim saigračima, osećam da sam spreman za novu avanturu - rekao je Ogbona za zvanični sajt ''čekićara''.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

17:30 - RONALDO U PARI SEN ŽERMENU?

Zvanično najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo dobio je unosnu ponudu PSŽ-a, koju je prihvatio, ali pod jednim uslovom - da u tom slučaju Zlatan Ibrahimović napusti klub.

Opširnije o tome čitajte OVDE.

16:55 - FORLAN SE VRAĆA U URUGVAJ

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Urugvaja Dijego Forlan karijeru će nastaviti u Penjarolu gde je počeo karijeru, potvrđeno je danas na sajtu kluba.

- Sa prezimenom koje je povezano sa istorijom kluba, sin šampiona Amerike i sveta sa Penjarolom. Sledeće sezone Dijego će obući crno-žuti dres koji je nosio kao dete, kada je sanjao da postane profesionalni fudbaler - stoji na sajtu urugvajskog kluba.

Tokom karijere Forlan je nosio dresove Independijentea, Mančester Junajteda, Viljareala, Atletiko Madrida, Intera, Internacionala, a prošle sezone igrao je za japanski Serezo. Kao član nacionalnog tima bio je proglašen za najboljeg igrača na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a od dresa Urugvaja oprostio se u martu ove godine, posle 112 nastupa i 36 golova.

16:40 - JUNAJTED PREDSTAVIO DEPAJA I POTVRDIO POTPISIVANJE DARMIJANA

Holanđanin je za 35,5 miliona evra prešao na Old Traford, gde je danas i zvanično promovisan u društvu trenera Luja van Gala.

- On je jedan od najtalentovanijih fudbalera u svom uzrastu - istakao je trener Junajteda tokom promocije novog pojačanja.

Depaj je bio pun samopouzdanja tokom promocije na Old Trafordu.

- Pun sam samopouzdanja, ja sam napadač i moj posao je da dajem golove - rekao je Depaj.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Van Gal je takođe potvrdio da je u toku realizacija transfera Matea Darmijana iz Torina.

15:32 - NJUKASL POTPISUJE MITROVIĆA

Iako je odbijao, čini se da je Aleksandar Mitrović blizu prelaska u Njukasl. To je potvrdio njegov menadžer Pini Zahavi koji je najavio da bi sve formalizacije oko transfera mogle da budu završene već u toku dana, a cena je 18.000.000 evra. "Svrake" bi danas mogle da dobiju dva pojačanja, pošto je i Georginio Vajnaldum stigao u Njukasl na utanačavanje detalja.

15:11 - FRKA OKO REMIJA

Loik Remi nije u prvom planu u Čelsiju, a za njega interesovanja pokazuju Bešiktaš, a od nedavno i Kristal Palas. Kada već govorimo o fudbalerima Čelsija i turskim klubovima, Fenerbahče je izuzetno zainteresovan i za Ramireša i Džona Obija Mikela.

14:52 - OSPINA SREĆAN U ARSENALU, ALI NE NEGIRA SELIDBU

David Ospina će imati dosta problema da se izbori za mesto golmana posle dolaska Petra Čeha u Arsenal, što je nateralo mnoge da pišu o njegovom odlasku iz kluba. Kolumbijac je priče o transferu demantovao, ali je kada su pomenuli Everton rekao da ne bi imao ništa protiv da postane njihov član.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

14:27 - BEŠIKTAŠ VRAĆA KVAREŽMU

Rikardo Kvarežma se prošle zime vratio u Porto gde je uspeo da malo povrati svoj fudbalski ugled posle očajnih partija koje je pružao u Bešiktašu. Međutim, turski tim razmišlja da posle dobrih partije nekada velikog talenta, ponovo ga vrati u Istanbul.

13:54 - MARSELO VERAN REALU

Iako se pominjalo da bi brazilski defanzivac mogao ovog leta da napusti "Santjago Bernabeu", Rafa Benitez i klub su pokazali da veruju u njega, pa su mu ponudili saradnju do 2020. godine, što je on prihvatio i potpisao novi ugovor.

13:31 - BESKUĆNIK U RAJO VALJEKANU

Sigurno se sećate priče o Bebeu, koji je kao fudbaler beskućnik došao do slavnog Mančester junajteda, ali je pokazao da nema kvalitet za taj tim. Prošlog leta ga je kupila Benfika, ali se ni u Lisabonu nije pokazao, tako da će sledeću godinu provesti na pozajmici u Rajo Valjekanu.

13:17 - ANŽI NASTAVLJA SA POJAČANJIMA Anži je prilično ozbiljan u ovom prelaznom roku. Posle Huga Almeide u Mahačkalu je stigao na pozajmicu iz kijevskog Dinama Lukman Haruna.

13:02 - ČELSI PROSLEDIO NADU U MENHENGLADBAH Talentovani član omladinske škole Čelsija Andreas Kristensen, koji je prethodne sezone bio odličan u drugom timu "plavaca", seldeću godinu će provesti na pozajmici u Borusiji iz Menhengladbaha.

12:50 - KONDOGBIJA PROMOVISAN U INTERU Žofri Kondogbija je još u junu parafirao ugovor sa Interom, ali je danas zvanično promovisan kao pojačanje u štabu "neroazura".

12:37 - SEVILJA HOĆE I ČIČARITA

Šampioni Lige Evrope su ostali bez Karlosa Bake i sada pokušavaju da nadomeste njegov odlazak. Ćiro Imobile im je prva opcija i vrlo su blizu potpisivanja ugovora sa njim što smo već najavili, ali to nije sve. Klub iz Andaluzije želi i Čičarita Ernandeza koji je višak u Mančester junajtedu.

12:20 - RAFAEL U GALATASARAJU

Blizu realizacije je prelazak brazilskog defanzivca sa "Old Traforda" na Bosfor.

12:00 - MITAR NEĆE, ALI NJUKASL NE ODUSTAJE

Iako je Aleksandar Mitrović pre manje od dana rekao da ne želi da pređe u Njukasl i da bi radije ostao u Anderlehtu, "svrake" su se ponovo javile i ponudile belgijskom timu 16.500.000 evra za njegove usluge. Prema rečima menadžera Pinija Zahavija dogovor je posle ovoga na pomolu.

11:44 - NOVI SRBIN U LEGIJI

Ne može poljski velikan bez srpskih fudbalera. Do pre nekoliko meseci je jedan od najboljih igrača Legije iz Varšave bio Miroslav Radović, koji se u međuvremenu preselio u Kinu, a sada je na njegovo mesto došao Aleksandar Prijović. Nekadašnji član mlađih selekcija naše zemlje je do sada bio član Boluspora.

11:27 - VILA PUSTILA LUNU U EIBAR Aston Vila je na svom zvaničnom Tviter profilu potvrdila da se rastala sa Antoniom Lunom koji za dve godine nije uspeo da se nametne na "Vila parku", pa će se vratiti u domovinu. On je postao novi član Eibara. 11:13 - INLER U GALATASARAJU Galatasaraj će se ovog leta rastati sa Felipeom Melom, a već su mu pronašli zamenu. To će biti Gokan Inler iz Napolija. Dogovor dva kluba je na pomolu, a cena transfera bi trebalo da bude ne veća od 4 miliona evra. 11:00 - PROMOCIJA ARDE TURANA U BARSELONI

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Arda Turan je promovisan kao novo pojačanje Barselone. Veliki broj navijača ispunio je tribine "Kamp Noua" kako bi pozdravili novo veliko pojačanje kluba. Turski reprezentativac je već obukao opremu.

10:54 - IGRAČ UDINEZEA POTVRDIO DA PREGOVARA SA STOUKOM Emanuel Agjemang-Badu potvrdio je za italijanske medije da se trenutno nalazi u pregovorima sa Stoukom. On je prethodnih godina bio član Udinezea.

10:47 - OLIMPIJAKOS ODBIO BENFIKU Pirejci nemaju nameru da jeftino prodaju jednog od najboljih igrača, Omara Elabdelauia. Oni su odbili ponudu vrednu 5 miliona dolara koju je poslao portugalski tim.

10:40 - PALERMO DOVODI ŠAMPIONA EVROPE Oskar Hiljemark je bio jedan od najboljih igrača Švedske na putu ka osvajanju Evropskog prvenstva za igrače do 20 godina i izazvao veliku pažnju klubova. Palermo je čini se bio najbrži i blizu je njegovog otkupa od PSV Ajndhovena po ceni od 2 miliona evra.

10:27 - BEGOVIĆ U ČELSI, VAN GINKEL U STOUK Još malo novosti u vezi sa potencijalnim dolaskom reprezentativca BiH u Čelsi. Navodno sve je dogovoreno, a "plavci" će za njega platiti 8 miliona funti, ali i dati Marka van Ginkela na jednogodišnju pozajmicu. Ipak, čeka se pre svega da Šej Given potpiše ugovor sa "potersima".

10:19 - DEBITANT JURI BORIJELA Tim Karpija koji će debitovati u Seriji A sledeće sezone zainteresovan je za jednog od najboljih slobodnih agenata na Apeninima, Marka Borijela. Iskusni napadač koji je promenio mnogo klubova zatražio je nekoliko dana da razmisli o ponudi koju je dobio, pre svega jer ima ponuda izdašnijih iz MLS-a.

10:16 - IMOBILE U SEVILJI Klub iz Andaluzije je postigao dogovor sa Borusijom iz Dortmunda oko prelaska Ćira Imobilea na "Sančez Pishuan". Sevilja će platiti 12 miliona evra za napadača koji nije uspeo da opravda uloženi novac "milionera" prethodne sezone.

10:12 - KABAJ PROMOVISAN U PALASU Kao što se i očekivalo, Joan Kabaj je parafirao trogodišnji ugovor sa Kristal Palasom, a njegov transfer iz PSŽ-a je najveći u istoriji kluba.

10:11 - SVONSI NASTAVLJA SA ISTIM TRENEROM Čelnici Svonsija su zadovoljni radom Gerija Monka i zato su produžili ugovor sa njim na tri godine. To su zvanično saopštili putem svog Tviter profila.

10:09 - PSV PUSTIO VAJNALDUMA U NJUKASL

Tim iz Anjdhovena dozvolio je svom najboljem igraču Georginiju Vajnaldumu da pregovara sa Njukaslom koji je pokazao interesovanje za njega. Dva kluba su vrlo blizu dogovora i oko visine obeštećenja.

10:05 - MALO NOVOSTI OD RANOG JUTRA

Golman Partizana Milan Lukač napustio je crno-bele i prešao u Adanu iz Turske. Zlatni Orlić Nemanja Maksimović bi trebalo do kraja meseca da postane član Hamburga koji je za njega pristao da plati 5 miliona evra Astani.

10:00 - ZASTOJ U KASILJASOVOM ODLASKU U PORTO

Izgleda da je došlo do problema sa prelaskom Ikera Kasiljasa iz Reala u Porto. Reč je kao što ste mogli i da pretpostavite o neslaganjima finansijske prirode. Sve je zapelo oko 5.500.000 evra koliko je iskusni golman zatražio od "kraljevskog kluba" da mu isplati. Čelnici Reala nisu mogli da mu daju garanciju da će mu platiti i zato je on odbio prelazak.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA