ŠAMAR SRBIJI: Sud u Lozani dodelio Albancima tri boda iz meča u Beogradu!

Sud za Sportsku arbitražu poništio je odluku UEFA i dodelio pobedu albanskoj selekciji u prekinutom susretu protiv naše reprezentacije u Beogradu

Fudbalska reprezentacija Albanija - Srbija, neredi, tuča, igrači, teren Foto: Tanjug/AP

Novi udarac srpskom fudbalu i sportu! Sud za sportsku arbitražu u Lozani poništio je odluku UEFA u slučaju događaja na meču Srbija - Albanija u Beogradu i dodelio tri boda iz tog duela albanskoj reprezentaciji.

Obe strane, su posle odluke koju je donela Evropska fudbalska unija, uputile, žalbe u Lozanu, ali je očigledno lobi Albanaca bio mnogo jači i odluka je preokrenuta u njihovu korist. To je u neku ruku u bilo najavljivano prethodnih dana, a o tome su najviše pisali danski mediji.

SLAVLJE EDIJA RAME I ALBANSKIH FUDBALERA: Evropska pravda je zadovoljena!

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

UEFA je u slučaju "dron" prvobitno registrovala utakmicu službenim rezultatom 3:0 u korist Srbije, jer je prekid izazvao dron sa zastavom "Velike Albanije" za koji su bili odgovorni albanski navijači, ali da je Srbiji oduzela ista ta tri boda zbog loše organizacije i upada navijača na teren koji su se tukli sa albanskim reprezentativcima.

Vučić: Odluka suda u Lozani je sramna!

Albanci hoće da nam podvale seksi plavušu

Ovo ništa bitno neće izmeniti situaciju na tabeli kada je u pitanju naša selekcija, osim što je i definitivno potvrdilo da Srbija neće ići na Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Foto: Marko Todorovic Foto: Marko Todorovic

Srbija je ostala sa samo 1 bodom iz pet mečeva, dok Albanija sada ima 10 bodova iz četiri utakmice, koliko i Danska iz pet duela. Portugalija je prva sa 12 bodova.

Dakle, nakon što smo doživeli organizacioni poraz u Humskoj u oktobru 2014. godine kada su nam još nepoznati počinioci poslali dron sa "velikoalbanskom" zastavom koji je i izazvao haos, sada smo doživeli i diplomatsko poniženje koje pokazuje kakav ugled ima naša država u svetu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rale Srbin

    10. jul 2015 | 12:46

    Jos jedan od milion razloga da kazemo: EU ne hvala...

  • Djole

    10. jul 2015 | 12:34

    Iz protesta trebao bi FSS odustati od kvalifikacija ... nek se racunaju i ostale utakmice 3:0 protiv nas !

  • A1r1

    10. jul 2015 | 13:08

    Kome Srbi vise smetaju...sta je ovo ljudi...krivi smo sto nam je cista vjera kao i Rusija..Digni glavu brate Srbine u inat dusmanima..Ima Boga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA