Andrija Živković - veliko pojačanje za Partizan!

Otac zlatnog Orlića ističe da će njegov sin sigurno ostati u Humskoj do leta

  • 10

Partizan ovog leta jeste doveo Valerija Božinova i Abubakara Oumarua, ali će najveće pojačanje za crno-bele biti eventualan ostanak Andrije Živkovića.

A tako nešto je moguće, ako je suditi po rečima Andrijinog oca Jovice,

- Istina je. Andrija ostaje u Partizanu do januara 100 odsto, a posle ćemo da vidimo šta će se dešavati. To je naša porodična odluka - rekao je stariji Živković u ekskluzivnom razgovoru za Sport i dodao:

Spisak za Ligu šampiona: Partizan nije licencirao veliko pojačanje!

- Ima ugovor na godinu dana i ne mogu ništa da kažem iz ove perspektive, ali ukoliko klub reši neke stvari sa agencijom koja je otkupila njegova prava, onda možemo da razgovaramo i o nastavku saradnje.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

- Rekao sam to i Zoranu Milinkoviću, a ja sam čovek koji stoji iza svojih reči, tako da dilema ne postoji, bez obzira šta se piše u javnosti. Andrija želi da ostane i ostaje u Humskoj.

Ponude nisu manjkale posle odličnih partija na SP.

- Nemam šta da krijem. Ponuda je bilo i to onih milionskih. Ali, presudila je Andrijina želja, odnosno njegova ljubav prema Partizanu - jasan je bio Jovica Živković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • andrija majstore

    11. jul 2015 | 09:06

    zelimo ti sve najbolje u karijeri! hvala ti grobarcino do neba!!!! tako se voli klub!!!!!!!!!!!! naklon do poda!!!!!!!

  • G d K

    11. jul 2015 | 09:41

    REC !!! LJUBAV PREMA PARTIZANU I DATA REC JE SVETINJA !!! REC JE NESTO NAJBITNIJE, UOSTALOM I PLANETA ZEMLJA "STOJI" NA RECI BOZIJOJ !!! ZIVEO ANDRIJA, OSTANI TAKAV, HODAJ USPRAVNO, SA NESAVITLJIVOM KICMOM, GROBARE NAS !!!

  • Miga

    11. jul 2015 | 08:24

    To se zove Ljudskost i zato ce biti najveci a ne kao sto je pantic napravio za saku evra izgubio je nesto sto nikad nece nadoknaditi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA