Ona će biti trener Bobiju Marjanoviću u San Antoniju!

Doskorašnji centar Zvezde imaće ženskog mentora u novom klubu

  • 2

Beki Hemon. Zapamtite ovo ime. 

Ova 37-godišnja bivša košarkašica prethodne sezone je postala prva ženska osoba sa punim radnim vremenom u stručnom štabu nekog NBA tima, a ove je otišla korak dalje u svojoj trenerskoj karijeri.

Hemondova je dobila tu čast da bude prvi trener San Antonio Sparsa u letnjoj ligi, što pre nje nijedna žena nije uspela da postigne.

Bobi Marjanović je novi centar San Antonija! Koliko će Zvezda dobiti za transfer?

Ona je košarkašku karijeru završila u ekipi San Antonio Starsa posle čega je počela da uči trenerski zanat, a imala je i šta da nauči kod mentora i velikog košarkakog maga Grega Popoviča.

- Samo želim da budem trener, da prenesem ovim momcima neke moje zamisli i malo da oznojim stopala pored aut linije -  rekla je "kouč" Sparsa na pitanje novinara da li je svesna da je ispisala novu istoriju lige.

Ona će u narednoj sezoni biti jedan od trenera koji će biti na raspolaganju i doskorašnjem centru Zvezde Bobanu Marjanoviću, koji je dogovorio prelazak u Sparse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA