Kako li će njih dvojica funkcionisati na terenu? Mačvan se pridružuje Dženkinsu u Armaniju!

Bivši košarkaš Partizana se nalazi u završnim pregovorima sa italijanskim timom

  • 2

Milan Mačvan nalazi se na pragu prelaska u Armani iz Milana.

Kako izveštavaj mediji na Apeninima, bivši košarkaš Partizana, koji je po okončanju sezone napustio crno-bele, nalazi se u završnoj fazi pregovora sa ekipom koju će od sledeće sezone voditi Jasmin Repeša.

Hrvatski stručnjak očigledno želi da napravi spoj igrača koji su prethodne sezone igrali u ABA ligi, pošto je pre nekoliko dana doveo Čarlsa Dženkinsa koji je bio član Crvene zvezde, a zainteresovan je i za Markusa Vilijamsa, takođe bivšeg igrača crveno-belih sa kojim je sarađivao u Unikahi.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Bilo bi vrlo zanimljivo, ukoliko bi Mačvan postao član ekipe iz "grada mode", kako bi se slagao sa Dženkinsom, koji ga je po završetku finalne serije domaćeg plej-ofa vređao pevajući u pogrdnu navijačku pesmu zbog čega se kasnije izvinio.

SRAMOTA: Dženkins pokrenuo vređanje Mačvana! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Dženkins se izvinio Mačvanu zbog uvreda!

Povremeni reprezentativac Srbije je prethodne sezone u dresu Partizana postizao u ABA ligi 11,6 poena po meču, uz 7,6 skokova, dok je u domaćem šampionatu imao još bolji učinak sa 12,18 poena po utakmici i osam uhvaćenih lopti. Interesantno je da ga bije glas da gde god igra osvaja titule, pošto je sa svakim timom sem Hemofarma, osvajao nacionalne šampionate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cionista

    14. jul 2015 | 13:48

    Uzmi Milane pare zasluzio si. Aj se kladimo da ce ova dva nasa biti najbolji prijatelji tamo. Jos ako dodje wiliams, ima da izlaze zajedno i tako to. Evo videcete. Profesionalci su to. A i pare su tu.

  • Milos

    14. jul 2015 | 12:46

    Hahaha sad ce djenka moci svaki dan da mu peva pesmicu na uvce :) Salu na stranu, sve najbolje obojici, dobri su to momci i igraci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA