TRANSFERI: Novi pokušaj preotimanja Mitrovića! Dan kada su velikani čerupali Aston Vilu!

Očekuje se razvoj situacije kada su u pitanju transfer bombe narednih dana, zato nastavite da pratite sve najvažnije vesti na Telegraf Sportu

  • 3

Kraj još jednog uzbudljivog dana na letnjoj fudbalskoj pijaci. Svakako dve najvažnije vesti jesu da je Fabijan Delf postao član Mančester Sitija, a Kristijan Benteke da se nalazi na medicinskim pregledima u Liverpulu.

Kada su u pitanju još nekoliko velikih potencijalnih transfer bombi trebalo bi očekivati rasplet narednih dana zato nastavite da budete uz Telegraf Sport.

Evo i koji su to transferi kompletirani u petak.

Fabijan Delf je prešao iz Aston Vile u Mančester Siti

Marijano Fereira je novi igrač Sevilje.

Udineze je prodao defanzivca Nalda Sportingu iz Lisabona.

Real je doveo golmana Kikea Kasilju iz Sportinga.

Nikola Đurđić je otišao na jednogodišnju pozajmicu u Malme.

22:30 - SEVILJA DOVELA DESNOG BEKA

Tim iz Andaluzije je ovog leta ostao bez beka Vidala i bila im je potrebna zamena za njega, a pronašli su je u brazilskom internacionalcu Marijanu Fereiri iz Bordoa. Dogovor o transferu između dva kluba je postignut i Brazilac bi trebalo uskoro da potpiše ugovor.

22:00 - ČELSI POJAČAO PONUDU ZA STOUNSA

Nakon što je Everton glatko odbio ponudu od 20 miliona funti koju je poslao Čelsi za defanzivca Džona Stounsa, "plavci" su odlučili da je pojačaju, pa je tako na "Gudison" poslat ček u vrednosti od 26 miliona funti. Videćemo kako će menadžment "karamela" odoleti ovome.

21.39  SITI NUDI TRAMPU ZA POGBU

Prema izveštajima iz Engleske, bogati Mančester Siti ponudiće Juventusu Davida Silvu za Pola Pogbu.

21.23 - UDINEZE PRODAO BRAZILCA

Italijanska ekipa objavila je da je prodala brazilskog defanzivca Nalda Sportingu iz Lisabona neposredno nakon završene pozajnice u Hetafeu. Vrednost transfera je oko dva miliona evra. Ugovor je potpisan na četiri godine, sa otkupnom klauzulom od čak 45 miliona evra.

20.55 - ARSENAL POTPISAO HEKTORA

Defanzivac Hektor Belerin potpisao je višegodišnji ugovor sa Arsenalom.

20:35 - NOVA JUNAJTEDOVA PORUKA REALU

Čelnici "crvenih đavola" još jednom su poručili kolegama iz Madrida da mogu dobiti Davida de Heu samo ukoliko u suprotnom pravcu bude krenuo novi kapiten Reala, Serhio Ramos. Inače, neka se okanu njihovog čuvara mreže.

20:12 - MONREAL VEĆ U BILBAU?

Kako javljaju pojedini mediji Naćo Monreal koji se ovog leta nalazi na meti Atletik Bilbaa, već je potpisao za taj klub i napustio Arsenal. Čeka se još uvek zvaničan stav dva tima.

19:56 - NOVI POKUŠAJ OTMICE MITROVIĆA

Samo što su britanski mediji jutros preneli da Čelsi planira da preotme Aleksandra Mitrovića Njukaslu, već uveče je došlo do novog razvoja događaja. Prema informacijama sa Ostrva Porto je izjednačio ponudu koju su poslali "plavci" Anderlehtu od 12,5 miliona funti za srpskog reprezentativca.

19:30 - DELF PREŠAO U SITI

Još jedna transfer saga je završena. Fabijan Delf kapiten Aston Vile prešao je u Mančester Siti. Engleski vezista će potpisati petogodišnji ugovor, pošto je prošao lekarske preglede, a nosiće dres sa brojem 18.

19:13 - LAMBER NA IZLAZNIM VRATIMA ENFILDA

Riki Lamber nije dokazao da je vredan dresa Liverpula i trebalo bi da ovog leta napusti Mersisajd, a kao potencijalna nova destinacija se pominje Vest Bromvič Albion.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

18:54 - JUVENTUS I BAJERN SPREMAJU SARADNJU

Pominje se da će Arturo Vidal preći u bavarski klub, ali za sada je sve to na dugačkom štapu. Ipak, jedan drugi transfer na relaciji ova dva kluba bi mogao da iskoči. Italijanski mediji prenose da je "stara dama" zainteresovana za Mehdija Benatiju koga može da plati 26 miliona evra, dva manje nego što ga je platio Bajern.

18:29 - ARSENAL DAJE 30 MILIONA ZA OBAMEJANGA

Pjer- Emerik Obamejang se nalazi na listi želja Arsenala, a "tobdžije" su spremne da ga plate celih 30 miliona funti. Međutim, Borusija nije spremna tek tako da ga se odrekne i namerava da mu ponudi novi ugovor.

18:07 - OSVALDO SE VRAĆA U ŠPANIJU

Jedan od najvećih promašaja Sautemptona Dani Osvaldo nalazi se na meti povratnika u Primeru, Betisa, što je otkrio njegov agent. Osvaldo je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa "svecima".

17:45 - VILA VEĆ NAŠLA ZAMENU ZA BENTEKEA

Aston Vila će po svemu sudeći ostati ovog leta bez ubojitog Kristijana Bentekea, koji je navodno već na medicinskim pregledima u Liverpulu. Međutim, u Birmingemu ne sede skrštenih ruku, već su se odmah bacili na traženje nejgove zamene. Izbor je pao na Emanuela Adebajora.

17:22 - ČELSI POSLAO KALASA U ČEMPIONŠIP

Tomas Kalas će i ove godine morati na kaljenje vam "Stamford bridža". Češki fudbaler će narednih godinu dana provesti na pozajmici u Midlsbrou.

17:00 - BENTEKE NA PREGLEDIMA U LIVERPULU

Britanski mediji javljaju da je napadač Aston Vile koga voe sezone povezuju sa Liverpulom stigao na Mersisajd, gde će obaviti lekarske preglede.

16:41 - JUVE PREDSTAVIO NOVOG NAPADAČA

"Stara dama" se ovog leta pojačala u napadu posle odlaska Karlosa Teveza. Dan nakon što su promovisali Marija Mandžukića, u Torinu je predstavljen i Simone Zaza koji će nositi dres sa brojem 7.

16:19 - BUM! EVERTON ODBIO 20 MILIONA OD ČELSIJA

Kako prenosi britanski San, Everton je odbio 20 miliona za centralnog defanzivca Džona Stonsa.

16:12 - PUN GAS ARSENALA

S obzirom da je Julijan Draklser odbio Juventus i defnitivno, Arsenal je pojačao ponudu Šalkeu za reprezentativca Nemačke.

14:57 - PREOKRET: DELF NA PREGLEDIMA U SITIJU

Fabijan Delf (25) se predomislio... Samo nekoliko dana pošto je rekao iznenađujuće "ne" ponudi Mančester sitija, koji je ponudom od 8 miliona funti aktivirao otkupnu klauzulu, vezni igrač Aston Vile je primećen na ulazu u "Etihada", gde bi trebalo da odradi lekarske preglede i završi transfer.

14:55 - ARSENALOV NAPADAČ JE SADA KOPLJANIK

Kao što je i najavljivano, napadač Arsenala Jaja Sanogo (22), potpisao je ugovor sa Ajaksom i igraće narednu sezonu na pozajmici u najtrofejnijem holandskom klubu.

14:50 - REAL DOVEO GOLMANA

Real Madrid je doveo zamenu za ikera Kasiljasa - Kikea Kasilju! Espanjol je prihvatio ponudu madridskog kluba od 6 miliona evra za golmana koji je ponikao u Realu, a sada se na velika vrata vraća u klub.

14:47 - SRBIN SE VRATIO U ŠVEDSKU

Potencijalni srpski reprezentativac Nikola Đurđić (29) narednu sezonu igraće na pozajmici u Malmeu.

- Nisam se mnogo dvoumio kada je stigla ponuda Malmea. Skandinavija mi "leži", a u švedskoj sam već igrao (Helsinborg). Jedva čekam da se priključim novim saigračima - izjavio je Đurđić, koji je i dalje na platnom spisku nemačkog Augzburga.

13:25 - MITROVIĆ NA RASKRSNICI

Aleksandar Mitrović bukvalno može da bira gde će nastaviti karijeru, jer ima "mali milion" ponuda ovog leta. Posle Benfike, Rome, Porta, Njukasla i Svonsija, za usluge centarfora naše reprezentacije zainteresovan je i Čelsi, koji veruje da će "oduvati" konkurenciju ponudom od 21 miliona evra za fudbalera Anderlehta.

12:00 - HAL PRIHVATIO PONUDU BEŠIKTAŠA ZA NAPADAČA

Drugoligaš Hal Siti ostao je bez Premijer lige, a kako stvari stoje, ostaće uskoro i bez napadača Dame Ndojea, koji je dobio dozvolu kluba da pregovara sa Bešiktašem. Engleski klub je prihvatio ponudu od 3,5 miliona funti, pa je za očekivati da se ovaj transfer realizuje narednih dana.

11:07 - VOTFORD KUPUJE, KUPUJE, KUPUJE...

Apsolutni šampion prelaznog roka je novi premijerligaš Votford koji bi uskoro mogao da dobije i osmo pojačanje ovog leta! Nova meta bivšeg kluba Slaviše Jokanovića je krilni igrač AZ Alkmara Stiven Berhius (23), koji će narednih dana znati na čemu je pošto sasluša očekivanja potencijalnih poslodavaca.

- Svakako da sam otvoren za prelazak u Votford, ali pre nego što potpišem želim da se uverim da klub ima dovoljno potencijala da opstane u ligi i gde mene vidi u toj priči - rekao je Berhius.

Votford je od početka prelaznog roka doveo Marka Motu, Alana Nioma, Valona Behramija, Mateja Vidru, Hosea Holebasa, Etijena Kapuea i Benjamina Stambulija

10:17 - SLOVENAC SAIGRAČ ETOA I DIJARE

Ronaldinjo je ostao samo pusta želja za Antaliju, koja se okrenula jevtinijim rešenjima, pa je, posle najzvučnijeg pojačanja ovog leta Samjuela Etoa, dovela i slovenačkog reprezentativca Dejana Lazarevića, koji je stigao Sasuola.  Slovenac je potpisao trogodišnji ugovor sa Turcima koji će posle jednogodišnje pozajmice narednog leta moći da otkupe njegov ugovor za 750. 000 evra.

dejan lazarevic

10:08 -  VOTFORD POSLAO ŠPANCA U LA KORUNJU

Deportivo će i u narednoj sezoni moći da računa na desnog veznog Huanafrana Morena (26), pošto Votford sa kojim je pod ugovorom, ne računa na usluge Španaca u narednoj sezoni. Huanfran je minulu sezonu, kao pozamljeni igrač Betisa, bio standardan u postavi sastava iz Galicije koji je "za dlaku" izbegao eliminaciju u niži rang.

09:48 - LAZEVSKI SE VRATIO U SRPSKI FUDBAL

Lučanska Mladost se pojačala iskusnim levim bekom Aleksandrom Lazevskim (27) dugogodišnjim fudbalerom Partizana, koji je posle osam godina igranja za crno-bele igrao za Hoverlu, Rad, kao i za ljubljansku Olimpiju prethodne sezone.

09:39 - RUMUNSKI PRVAK JAČA SE U TURSKOJ

Rumunska Steaua zanteresovana je za Liviua Antala (26), defanzivca Genčlerbirligija, koji je minulu sezonu igrao za Beitar iz Jerusalima na pozajmici.

09:36 - NAPADAČ ČELSIJA IMA PONUDU TOTENHEMA

Čelsi bi mogao da se oslobodi ugovora nigerijskog krilnog igrača Viktora Mozesa (24) za koga je zainteresovan Totenhem i nudi 8 miliona funti, prenose engleski mediji. Mozes je od 2012. na platnom spisku Plavaca, koji su ga dve prethodne sezone pozajmljivali Liverpulu i Stouku.

09:34 -  BENITEZ NEGIRA ODLAZAK RAMOSA

Trener madridskog Reala Rafa Benitez insistira na tome da Serhio Ramos neće otići iz kluba i vidi reprezentativca Španije kao jednog od ključnih igrača za njegove ideje.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Podgorica

    17. jul 2015 | 13:55

    Opet liverpul radi katastrofalan posao...kao poslije prodaje toresa...

  • Menadzer

    18. jul 2015 | 09:13

    Liverpulu da daju budzet za transfere od 300 miliona €, dzaba im. Jednostavno neznaju dovesti dobre igrace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA