SRBIJA PRED ISPADANJEM! Argentina vodi 2:0, Troicki izgubio iako je osvojio prva dva seta! (VIDEO)

U subotu je na programu meč dublova za koji su prijavljeni Karlos Berlok i Dijego Švarcman (Argentina), odnosno Nenad Zimonjić i Dušan Lajović (Srbija)

  • 20

Teniska reprezentacija Srbije je u sosu! Nakon prvog dana četvrtfinala Dejvis kupa u Buenos Ajresu, Argentina vodi 2:0.

Ubedljivo vođstvo Argentinicima obezbedio je Federiko Delbonis savladavši Viktora Troickog u pet setova - 2:6, 2:6, 6:4, 6:4, 6:2.

>>> Raspoloženi Argentinac bio je prejak za Krajinovića!

Prethodno je u prvom duelu Leonardo Majer bio siguran protiv Filipa Krajinovića (6:4, 6:2, 6:1), pa su srpski teniseri na korak od eliminacije.

Na početku meča između Troickog i Delbonisa sve je govorilo da Srbija ide ka izjednačenju. Troicki je igrao izvanredno i u velikom stilu poveo sa 2:0 u setovima, ali mu je u nastavku neshvatljivo popustila koncentracija.

Foto: TSS Foto: TSS

To je znalački iskoristio Delbonis, 77. na ATP listi, i uz bučnu podršku sa tribina zaigrao kao preporođen.

Argentinac je umeo da kazni sve greške srpskog tenisera, u petom setu je potpuno nametno ritam i inicijativu i na kraju zasluženo trijumfovao nakon tri i po sata maratonske borbe iskoristivši prvu meč loptu.

Drugog dana susreta između Argentine i Srbije, u subotu, na programu je meč dublova za koji su prijavljeni Karlos Berlok i Dijego Švarcman (Argentina), odnosno Nenad Zimonjić i Dušan Lajović (Srbija).

Poslednjeg dana, u nedelju, trebalo bi da se sastanu Majer i Troicki, odnosno Delbonis i Krajinović.

Pobednik četvrtfinalnog duela između Argentine i Srbije u polufinalu Dejvis kupa sastaće se sa boljim iz meča Kanada - Belgija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jača

    17. jul 2015 | 23:38

    Ako Nole nije uradio dovoljno,a ko je! Logicno je bilo da odmori jer za ARGENTINU je trebalo da smo dovoljno jaki i bez njega! Sve je igra! Verujmo u naše momke!

  • Jogogo

    17. jul 2015 | 22:16

    Troicki poznat po tome da može da vodi i 2:0 i 5:0 i da izgubi meč.Toliko labilan da može da bude teniser to je neverovatno!

  • Aleksa

    17. jul 2015 | 17:36

    To đokoviću srbine samo.toliko

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA