Terzić: Zvezda MORA da osvoji titulu!

Na Marakani su postavili jasan cilj za ovu sezonu...

  • 15

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da crveno-beli ne smeju sebi da dozvole eliminaciju u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope i poručio da ekipa ove godine mora da osvoji titulu prvaka Srbije.

- Znam da je zvezdaška javnost htela titulu i prošle sezone, ali smo bili u raskoraku između želja i mogućnosti. Sada nemamo prostora za bilo kakav alibi, titula se mora osvojiti. Bez obzira na brojne i realne razloge za opravdanje, Zvezda više nikada ne sme da ispadne od kazahtanske ekipe. Ali poručujem navijačima da to nije realna slika ovog tima Zvezde i da pruže podršku treneru Božoviću i igračima - rekao je Terzić na redovnoj godišnjoj Skupštini kluba.

>>>NERVOZA NA MARAKANI: Zvezda hoće da proda Grujića, on neće ni da čuje za to!

On je dodao da su crveno-beli smanjili dug na 41 milion evra i da je račun kluba deblokiran.

- Promenjena je struktura duga, a to mnogo znači. Zvezdin račun je deblokiran, dug smanjen na 41 milion i igrači nas više ne tuže. Pritom nismo uzeli nijedan kredit i onima koji će doći ne ostavljamo problem. Međutim znam da navijače zanima sportski rezultat i na to moramo biti potpuno fokusirani u narednom periodu - rekao je Terzić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

>>>Zahvaljujući bivšem štoperu, Zvezda platila avion do Kazahstana!

Predsednik kluba Svetozar Mijailović zahvalio se Gaspromu kao i svima koji su uložili mnogo truda da se nastavi saradnja sa ovom kompanijom.

On je kao ciljeve za ovu sezonu zacrtao osvajanje titule, razvoj omladinske škole i plasman sledećeg leta u grupnu fazu UEFA takmičenja.

- Raduje me što je struktura tog duga promenjena, pa smo isplatili mnoge bivše igrače. Atmosfera u kojoj smo radili bila je teška, a ono čime sam nezadovoljan i za šta snosim odgovornost je to što nisam uspeo da usmerim energiju članova uprave na to kako stvoriti moćan tim, jer je on osnova svakog jakog kluba.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PetarBG

    18. jul 2015 | 15:24

    Mora samo da se umre!A ti ovime ulivas samo sumnju u regularnost takmicenja.Ja jesam Zvezdas ali si ti nula od coveka

  • BOZA ZEMUNAC

    18. jul 2015 | 15:29

    SA KOJIM TIMOM,SA KOJIM TRENEROM?

  • MikiGrobarRUSSIA

    18. jul 2015 | 15:10

    Sa kojim timom zivota ti???? Pa imas dva ili tri dobra igraca i to je to. Koka titula pa obrukali su vas kazakstanci! Cemu ovakve glupe izjave. Prvi favorit je Partizan pa Cuka pa Vosa pa onda vi eventualno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA