Partizanu stiže pojačanje tamo gde mu najviše treba!

Bivši levi bek crno-belih na izlaznim vratima ruskog kluba

  • 6

Partizanu se pomalo neočekivano otvorila lepa šansa da dobije vredno pojačanje. I to na trenutno najosetljivijoj poziciji u timu - na levom beku, gde je Nemanja Petrović trenutno prva opcija.

PARTIZAN VRAĆA SVOJE: Šćepović i Lomić ponovo u Humskoj?

U Humsku bi uskoro mogao da se vrati Marko Lomić, koji nije više u prvom planu kod trenera Mordovije i izvesno je da će vrlo brzo napustiti ruski klub.

- Trener ne računa na mene, čak ni za klupu, seli me u drugi tim Mordovije. Saopšteno mi je da Mordovija za 40 odsto smanjuje budžet za novu sezonu, trn u oku su plate stranaca, moja primanja su najveća, automatski sam postao najzanimljiviji za razgovor, nešto mi je naređeno, nešto i ponuđeno - rekao je Lomić za Sport.

MARKO ZVER! On je najspremniji igrač Partizana, toliko je brzo trčao da je traka stala! (FOTO)

Fudbaler koji je u dva navrata nosio dres Partizana (ukupno tri sezone) sada čeka rasplet u klubu, a posle toga sve je na upravi prvaka Srbije.

- Onog trena kad dobijem raskid ugovora moći ću da razmišljam o novoj sredini, ne znam kako će Partizan da se postavi, da li ima potrebu da me angažuje... Ako ima, onda ćemo i da pričamo, da se dogovaramo oko finansijskih uslova... Sve ima cenu, pa i moj dolazak u Humsku. Polako, korak po korak, najpre da raščistim situaciju u Saransku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA