RAT SRPSKIH I ARGENTINSKIH TENISERA: Igram od 1995. godine, ovo je najgora organizacija meča! (VIDEO)

Pravi verbalni rat vođen je na konferenciji za novinare posle pobede Argentine nad Srbijom u Dejvis kupu

  • 11

Prštalo je na sve strane tokom konferencije Dejvis kup reprezentacija Srbije i Argentine. Bez najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, naš tim je ispao u četvrtfinalu već posle dva dana.

DEJVIS KUP: Srbija ubedljivo poražena od Argentine, publika zviždala Zimonjiću zbog čudnog poteza

Poslednji poen Argenticima doneo je meč dubla koji je ostao upamćen i po sramnom ponašanju publike, kao i Zimonjićevom servisu koji je bio odgovor na provokacije. Međutim, ''atmosfera'' se prenela i na konferenciju.

Ovim ''čudnim'' servisom Zimonjić je razbesneo Argentince (VIDEO)

- Čestitam argentinskom timu na pobedi, ali ovo je najlošija organizacija koju sam video u deset godina koliko sam selektor - rekao je Bogdan Obradović, a potom se nadovezao i Zimonjić:

- Publika je bila nekorektna sa tim blicevima. I slažem se, ovo je bila najlošija organizacija, a ja igram Dejvis kup od 1995. godine.

Zimonjić je prokomentarisao i svoj servis koji je iznervirao publiku.

- Zašto sam servirao ispod ruke? Zato što sam jednom video Majkla Čenga da je to izveo i činilo mi se da je ovo idealno vreme da to pokušam -  rekao je Zimonjić.

Drugi član srpskog dubla, Viktor Troicki, bio je još manje raspoložen. Ogovorio je samo na jedno pitanje sa i ostatak konferencije kuckao na telefonu.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Selektor Argentine Danijel Orsanic je, međutim, bio oštar prema Zimonjiću, a nije ostao ni dužan Obradoviću.

- Zimonjića su dva poena delila od tog da bude poražen kao džentlmen. Njegov servis ispod ruke je bio nekorektan i bila je to čista demostracija bolnog poraza.

- Srpski tim kritikovao je sve otkako su došli, stadion i sve ostalo. Ja samo znam da je Teniski savez Argentine uložio sve u organizaciju ovog meča - rekao je Orsanic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA