Zvezdin preokret o kome će se pričati: Crveno-beli od 0:2 do 6:2 uz isključenje Božovića! (VIDEO)

Crveno-beli na Vračaru, u čudnoj utakmici, deklasirali rivala koji se predao u drugom poluvremenu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su počeli novu sezonu u Superligi. Pobedom o kojoj će se pričati...

Crveno-beli su na Vračaru protiv OFK Beograda gubili posle prvog poluvremena 2:0, a potom režirali jedan od najvećih preokreta koji su se dogodili u našem prvenstvu - 6:2!

Za samo 10 minuta u nastavku meča ekipa Miodraga Božovića je postigla čak četiri gola, a onda sa još dva potpuno nokautirala nezainteresovane igrače Vladimira Petrovića Pižona.

Za 10 minuta 4 gola: Pogledajte Zvezdin preokret protiv OFK-e! (VIDEO)

Legendarni igrač i trener Zvezde sedeo je na klupi "romantičara", ali nije, kao što je i najavio, komandovao igrom, dok je Grof Božović samo u prvih 45 minuta sedeo na klupi, jer ga je sudija isključio zbog prigovora krajem prvog dela igre.

Bomba koju ni Rajković nije mogao da odbrani: Napadač OFK-e pocepao mrežu Zvezde! (VIDEO)

U ekipi Zvezde najviše su se istakli igrači o čijim se odlascima iz kluba spekuliše izvesno vreme: Vukan Savićević i Džošua Parker.

Obojica su bila dvostruki strelci, Savićević uz to i asistent, a pored njih golove za Zvezdu postigli su Mamadu Mbođ i Stefan Jović.

Strelci za OFK Beograd bili su Komnen Andrić i Dejan Dražić, koji je promašio zicer na 2:0 početkom drugog dela igre, posle čega je usledio retko viđeni rezultatski veleobrt.

Mbođ je glavom smanjio na 2:1 u 47. minutu, u 50. je bilo 2:2 kada je Jović pogodio nebranjenu mrežu, a minut kasnije već 3:2, uz to i isključenje Planića koji je skrivio jedanaesterac, a Savićević ga realizovao za prvo vođstvo Zvezde.

Deset minuta posle prvog, gosti su postigli svoj četvrti, a strelac je ponovo bio Savićević.

Tačku na neverovatno izdanje razigranih crveno-belih stavio je rezervista Džošua Parker i najavio golgtersko buđenje sa dva gola u poslednjih desetak minuta meča.

Ostaje žal što igrači Zvezde ovako dobru i efikasnu igru nisu prikazali i protiv Kairata...

OFK BEOGRAD: Čupić (53. Čančarević) - Liščević (46. Batinica), Savić, Planić, Zlatković - Antić, Cuckić (64. Janković) - Dražić, Ješić, Andrić - Jovanović.

CRVENA ZVEZDA: Rajković - Cvetković, Mbođ, Rendulić, Ibanjez - Kovačević (65. Grujić), Savićević - Gavrić (60. Ristić), Katai, Vijeira (67. Parker) - Jović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA