Zahavi pravi srpsku koloniju u Belgiji: Posle Pavlovskog i Markovića oživljava i Šćepovića!

Bivši napadač Partizana predvodiće naredne sezone napad ekipe koju sa klupe predvodi Čedomir Janevski

  • 0

Čuveni fudbalski menadžer Pini Zahavi je prilično slab na srpske fudbalere, a mnogima je i agent, te je zato odlučio da napravi pravu srpsku koloniju u belgijskom Muskronu na čijem čelu se nalazi od nedavno. Njegova najnovija akvizicija je Marko Šćepović bivši igrač Partizana.

Mladi napadač nikako da pronađe odgovarajuću sredinu posle napuštanja Humske, u Olimpijakosu ne računaju na njega i zato ga šalju na pozajmice, a sada je pozajmljen na godinu dana belgijskom prvoligašu.

Šćepović će se tako pridružiti još dvojici mladih srpskih igrača koji su stigli u Muskron ovog leta kako bi oživeli svoje karijere pod nadzorom izraelskog menadžera. Pre njega su potpisali Marko Pavlovski i Filip Marković, sa kojim je mlađi od braće Šćepović igrao i prošle sezone u Majorci.

>>> Zlatni omladinac prešao kod Zahavija!

Foto: olympiacos.org Foto: olympiacos.org

Inače, ovu ekipu vodi sa klupe bivši trener Crvene zvezde Čedomir Janevski.

Početkom prelaznog roka pominjala se mogućnost povratka Marka Šćepovića u Partizan, dok su crno-beli bili u potrazi za centarforom, ali je vrlo brzo čitava priča utihnula, a on je verovatno odlučio da sačeka neku od inostranih ponuda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA