Hoćete da vam Nadal igra na turniru? Dajte pola miliona evra i može!

Španski teniser će igrati na turniru z Hamburgu prvi put od 2008. godine, a jedan od razloga za njegov povratak je i nagrada od 500.000 evra koju je dobio od organizatora

  • 3

Rafael Nadal se vraća na turnir u Hamburgu posle 7 godina. Španski teniser nije nastupio na ovom turniru još otkako ga je osvojio 2008. godine kada se on vodio kao Masters, ali je sada odlučio da učestvuje na njemu.

Španac se odlučio na ovakav potez, delom i zbog nagrade u iznosu od 500.000 evra koju će dobiti od organizatora, a delom i zbog bolje pripreme za američku turneju, iako se ovaj turnir igra na šljaci.

- Oduševljeni smo dolaskom najboljeg igrača na šljaci u istoriji. Svesni smo da postoji finansijski rizik, ali igrači kao što je Nadal su uvek atraktivni za gledaoce - saopštili su organizatori.

Ovo će biti prvi nastup Nadala od poraza u 2. kolu Vimbldona od Dastina Brauna, a pored njega svoje igranje su potvrdili i David Ferer koji je prvi nosilac, kao i Filip Kolšrajber.

Turnir u Hamburgu spada u red turnira iz serije 500, a njegov nagradni fodn iznosi 1.190.700 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luna

    21. jul 2015 | 07:15

    Pa nisu Svabe glupe, daju pola miliona a zarade deset puta vise. Neznam sto uopste neko placa toliko ovog luzera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA