ZVEZDA BEZ OBA GOLMANA: Kahriman na pregledima u Bastiji! Briž ne odustaje od Rajkovića!

Belgijanci uporni u angažmanu kapitena crveno-belih, dok je njegova prva zamena već par dana na Korzici gde pregovara o transferu

  • 4

Crvena zvezda bi tokom ovog leta mogla da ostane i bez prvog golmana i bez njegove rezerve. Tačnije, nešto drugačijim redosledom. Damir Kahriman boravi već par dana na Korzici i njegov transfer u Bastiju je stvar trenutka kada će biti potvrđen, dok je belgijski Briž uporniji i platežno spremniji za angažovanje Predraga Rajkovića.

Kako prenosi beogradska sportska štampa, Kahriman je prethodnih dana bio u kampu Bastije, a da je zadovoljio govori i podatak da je na zvaničnom sajtu kluba saopšteno da će postati njihov novi član, prema informacijama iz Crvene zvezde, njemu preostaje još da prođe lekarske preglede pre nego se saradnja ozvaniči.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Kahriman ima našu dozvolu da završi transfer u Francuskoj. Njemu sada predstoje lekarski pregledi i očekujemo da u sredu bude poznat rasplet oko njegovog odlaska. Ni nismo želeli da mu pravimo problem oko ponovnog odlaska u inostranstvo - rekao je sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

Kada je u pitanju situacija sa kapitenom i zlatnim omladincem Predragom Rajkovićem čini se da će  talentovani 20-godišnji čuvar mreže do kraja leta da zaigrati u Župiler ligi. Belgijanci su ostali bez prvog golmana Metjua Rajana koji je otišao u Valensiju i rešeni su da angažuju Srbina više nego ranije kada su se stidljivo interesovali.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Sada imaju i mal više novca da ponude Zvezdi, ali pitanje je da li će u Ljutice Bogdana biti zadovoljni njihovom ponudom, pošto se pretpostavlja da će sigurno tražiti više od 2,5 miliona evra.

Kada su u pitanju njihove zamene pominje se povratak Saše Stamenkovića koji je slobodan igrač ili možda dolazak Bojana Šaranova, dok ne bi trebalo smetnuti sa uma da je mladi Filip Manojlović koji je takođe bio deo selekcije koja je na Novom Zelandu postala šampion sveta, odlično branio u pripremnom meču protiv Mordovije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA