ŽESTOKO! Huligani Lidsa i Ajntrahta pesničili se posle prijateljske utakmice! (VIDEO)

Maskirane pristalice nemačkog kluba napale brojčano slabije Engleze

  • 4

Prijateljska utakmica između engleskog Lidsa i nemačkog Ajntraht Frankfurta, odigrana u Austriji u mestu Eugendorf, severno od Salcburga, ostala je u senci masovne tuče huligana oba kluba na terenu po završetku meča. 

Utakmica je završena pobedom Nemaca rezultatom 2:1, ali su rezultat i igra potpuno pali u drugi plan kada su na scenu stupili ratoborni navijači, njih stotinak, i krenuli da se pesniče na travnjaku.

RAT NAVIJAČA NA ULICAMA SARAJEVA: Poljaci skandirali "OVO JE SRBIJA"! (VIDEO)

Lokalna policija je imala pune ruke posla da situaciju dovede pod kontrolu, angažovani su i specijalci, pa je u tom cilju 20 huligana lišeno slobode, a intervenisala je i hitna pomoć, pošto su se jedan policajac i jedan navijač Lidsa požalili na lakše povrede.

- Nekoliko nas je ušlo na teren da pruži ruku navijačima Ajntrahta, ali su nas njihovi huligani napali. Preskočili su ogradu i krenuli na nas. Neki od njih su nosili fantomke i bili su brojčano jači - opisao je kako je sve počelo, jedan 53-godišnji navijač Lidsa.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

  • Zz

    22. jul 2015 | 12:40

    A oni nama ,,dele lekcije" ...

  • anonimus

    22. jul 2015 | 13:15

    Ma pusti te ih da se tuku. I sad naka pricaju kako su samo u Srbiji navijaci divljaci pa toga ima po celom svetu.

  • anonimus

    22. jul 2015 | 13:22

    Oni se tuku pesnicama ne koriste nozeve i ne gadaju se bakljama, tako da je to uredu da se jedna grupa huligana sukobi sa drugom grupom huligana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA