Trener Metalca: Nije lako spremiti se za Zvezdu posle Partizana

Nenad Vanić ističe da je Zvezda odlična ekipa, ali da će njegova ekipa dati sve od sebe u meču protiv crveno-belih

  • 4

Trener fudbalera Metalca Nenad Vanić izjavio je da njegovu ekipu očekuje veoma težak susret protiv Crvene zvezde u 2. kolu Superlige Srbije.

- Posle ubedljivog poraza koji smo pretrpeli od Partizana nije lako pripremati se za predstojeću utakmicu, Zvezda je odlična ekipa, ali ćemo pružiti maksimum na terenu kako bismo izborili pozitivan rezultat - kazao je Vanić Tanjugu.

Kolika je posle svega kvota na Metalac - Zvezda "iz keca u dvojku"?

Trener milanovačkog superligaša očekuje veoma dobru atmosferu u nedelju, ali i podršku publike koja će, kako je rekao, biti dvanaesti igrač na terenu.

On je istakao da će imati sve fudbalere na raspolaganju pošto, nakon pauze, može da nastupa i štoper Boško Dopuđa.

Traže da se istraži i meč Partizan - Metalac!

Foto: MNPress Foto: MNPress

Na pitanje kako komentariše to što je Savet za monitoring, ljudska prava i borbu protiv korupcije Transparentnost podneo Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zahtev za proveru osnova sumnje da je "nameštena" utakmica između Partizana i Metalca Vanić je rekao da je to "budalaština".

- Imaju pravo da sumnjaju i proveravaju. Mi smo u Beogradu igrali čistog srca, ali smo načinili greške koje su nas koštale rezultata - kazao je Vanić.

Susret između Metalca i Crvene zvezde biće odigran u nedelju, 26. jula, na stadionu u Gornjem Milanovcu sa početkom u 19 sati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    23. jul 2015 | 23:00

    Naravno da je skroz drukcije odigrati takmicarsku posle prijateljske utakmice.

  • hopcup

    23. jul 2015 | 20:45

    Sto Vanicu, mnogo ste se istrosili? Ili sad treba da se naviknete na ozbiljnu defanzivu posle onog skanjanja... Ne sumnjam ja da ce te vi izgledati mnogo motivisanije protiv Zvezde...

  • Sare mladji

    24. jul 2015 | 21:41

    Ovaj zvezdin priprema već taktiku za poraz od zvezdane uz izgovor da su se fudbaleri Metalca psihički ispraznili protiv PARTIZANA u Petak... Ipak moram reći NAPRED METALAC...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA