ŠOK ZA GROBARE: Milutinov podneo zahtev za raskid ugovora sa Partizanom!

Agenti talentovanog centra podneli su zahtev za raskid ugovora zbog neisplaćenih zarada

  • 33

Nikola Milutinov odlazi iz Partizana! Ova informacija nije bila tajna ovog leta, očekivalo se da budući NBA centar, koga je San Antonio draftovao kao 26. pika pređe u neki evropski klub, ali se očekivalo da Partizan dobije određeno obeštećenje za njegov transfer.

To, međutim, kako stvari stoje neće biti slučaj, pošto su, po saznanjima Žurnala, njegovi agenti Marko Jelić i Mark Flejšer podneli zahtev za raskid ugovora talentovanog centra sa Partizanom.

Oni su navodno imali dogovor sa rukovodstvom crno-belih i pogazili su reč da to neće učiniti, kako bi klub iz Humske dobio obeštećenje u visini od 300.000 evra.

Čović: Ako je Milutinov hrabar, doći će u Zvezdu!

Mladi reprezentativac, odnosno njegov menadžer je u petak podneo zahtev za raskid ugovora zbog kašnjenja plata. Takođe, istog dana je na Skupštini Crvene zvezde Nebojša Čović objavio da je klub sa Malog Kalemegdana poslao zvaničnu ponudu za njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    25. jul 2015 | 09:37

    Decko je navijac Cz,sasvim je prirodno da predje u Zvezdu,ako ne,neka mu je srecna karijera.Kosarka je gospodski sport,tu nema mesta za ostrascene...Kica je bio vatreni navijac Cz,pa postao igrac komsija,Praja je pred kraj igrao u Cz,Divac takodje,Moka obrnuto,to je sport,tu nema mesta za maloumnike,koje potpiruje Pera Mitic.

  • Ноле

    25. jul 2015 | 11:16

    Милутинов је већ потписао за Звезду као навијачу Звезде опростит ћемо му ружну прошлост !

  • DADA

    25. jul 2015 | 10:21

    ljubav prema klubu xaxaxaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA