Gazda Steaue obećao ne samo da će njegov tim razbiti Partizan, već i igrati osminu finala Lige šampiona!

Kontroverzni Điđi Bekali je uveren u prolaz svog tima u dvomeču sa crno-belima

  • 16

Partizan u sredu igra prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Steaue. I dok njegove navijače raduju i ulivaju im optimizam dva uzastopna neuspeha rumunskog tima, sasvim drugačije mišljenje ima vlasnik šampiona Rumunije, kontroverzni Điđi Bekali.

On je izašao pred medije u Bukureštu posle utakmice protiv Kluža koja je zavšena nerešeno i samouvereno poručio svima da se ne brinu u vezi sa predstojećim dvomečom protiv prvaka Srbije, koji bi umnogome mogao da prelomi ovu sezonu kada je u pitanju Steaua.

Rumunski tajkun je rekao da ne samo da će njegov tim izbaciti Partizan, već i da ima kvalitet da i na proleće igra u Ligi šampiona, jer kako kaže Steaua nije imala kvallitetniji tim još od 1989. godine iz vremena kada su bili vicešampioni Evrope.

- Neću da budem general posle bitke, ali hoću sada svima da kažem, nekoliko dana pred utakmicu sa Partizanom, da se kladim na moj tim uprkos mišljenju novinara, stručnjaka i navijača koji misle da Steaua nema kvalitet. Uveren sam da je ovaj tim najbolji od 1989. godine.

- Nismo mi samo jači od Partizana, već verujem da imamo kvalitet sa i na proleće igramo u Ligi šampiona, a videćemo da li sam u pravu ili ne - poručio je Bekali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kk

    26. jul 2015 | 19:35

    Djidji BekaLJi...Rumun...? Nesto mi liči da je šipac...

  • LUJ DELUX

    26. jul 2015 | 20:10

    Pazi kičerice ljute iza bizmismena. O zemljo, o živote.

  • Mosa loma

    26. jul 2015 | 19:42

    Ce si vidimo.i Bolton je znao pobediti silnog Mancestera utd,pa sto ne bi Partizan Steauu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA