ZNA GA U DUŠU: Pirlo upozorio golmana gde će šutirati Kaka (VIDEO)

Italijan na svom debiju za Njujork Siti usmerio golmana na pravu stranu

  • 3

Njujork i fudbal, do juče nespojivo, ali svako ko je gledao meč Sitija i Orlando Pajratsa stekao je utisak da je najvažnija sporedna stvar na svetu za Evropljane, morala mnogo ranije da se desi i u Velikoj jabuci.

 

Meč je bio spektakularan u pravom smislu te reči: Završen je pobedom domaćeg Njujorka rezultatom 5:3, sa obe strane igrale su superzvezde, za Siti David Vilja (dao dva gola), i Kaka za goste, ali je obojicu makar na toj utakmici zasenio debitant u dresu domaćeg tima - Andrea Pirlo.

 

OVO NIJE PIRLO KOJEG VOLIMO! Zar i ti majstore? (VIDEO)

 

Upravo je slavni Italijan bio u centru pažnje po ulasku u igru, pošto su mu navijači oduševljeno klicali, a iako nije postigao gol, izveo je jedan interesantan potez.

 

U trenutku kada se Kaka spremao da izvede slobodan udarac, Pirlo je rukom pokazivao svom golmanu gde će šutirati Brazilac sa kojim je bio saigrač u Milanu dugih šest godina, pa otud "u dušu" zna navike Južnoamerikanca.

 

I stvarno, baš tamo gde je iskusni veznjak pokazivao dok je stajao u "živom zidu", tamo je Kaka i gađao, a srećom po Siti, pogodio je stativu. Golman je možda bio "kratak" u toj situaciji, ali je poslušao ispravan Pirlov savet i bacio se baš tamo gde mu je i rekao.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavle Šumadinac

    28. jul 2015 | 02:31

    KAKAV CAR

  • dudule

    28. jul 2015 | 11:23

    Sve je manje ovakvih fudbalera.

  • JuveRossi

    28. jul 2015 | 14:46

    Ne mogu prezalit sto je otisao iz Juventusa,jeste ima godina a i vidio je da Juve nece moci i ove god do finala LigeSampiona otisli Tevez,Pogba i Vidal Vjerovatno je dobio neki penthouse u NY za potpis i treba!!! Mozda ima boljih ali za mene je Pirlo vladar sredine terena NAJVECI BOG I BATINA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA