Da li će San Antonio pustiti Bobija da igra za Srbiju? Evo šta njegov menadžer kaže na to!

Miško Ražnatović se nada najboljem kada je u pitanju nastup Marjanovića na Evrobasketu

  • 8

Vest da će Boban Marjanović možda propustiti prvenstvo Evrope, kao grom iz vedra neba pogodila je košarkašku javnost u Srbiji i izazvala je žestoku polemiku.

Posle izjave pomoćnog trenera Crvene zvezde da je bivši centar ovog kluba finalnu seriju protiv Partizana igrao sa slomljenom nogom, usledila je reakcija San Antonio Sparsa, koji su zahtevali dodatne preglede za Bobija, kao i pauzu narednih mesec dana, što bi značilo i da neće igrati na Evrobasketu.

Navijači se nadaju najboljem, kao i selektor Aleksandar Đorđević, koji je bio besan na Velibora Radovića zbog sporne izjave. Ubrzo je usledio i odgovor Radonjićevog pomoćnika.

>>> Zvezdin trener odgovorio na Đorđevićeve optužbe: To su klevete! Neka mu služi na čast!

Bobi svakako ide u Ameriku na dodatne preglede, a kako će situacija da se odvija i kakve su šanse da on ipak zaigra, pokušao je da objasni njegov menadžer, Miško Ražnatović.

Foto: S. Pikula Foto: S. Pikula

- Marjanović je prošle sedmice uspešno prošao lekarske preglede u Milanu, organizovane od strane San Antonija i priključio se pripremama nacionalnog tima. Nakon natpisa u medijima o igranju sa stres frakturom, San Antonio je postavio zahtev za novim pregledom, koji će se obaviti u Americi ove sedmice.

- Po dobijanju rezultata biće poznat i stav San Antonija o ovoj nemiloj situaciji, kao i ponovnom priključenju reprezentaciji. Poslednji pregled urađen od strane naših zdravstvenih radnika pokazuje da je povreda potpuno sanirana. Nadajmo se najboljem - izjavio je Ražnatović za Žurnal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    28. jul 2015 | 09:03

    Igrace sigurno

  • Procitaj, koristice ti...

    28. jul 2015 | 11:43

    Nece ameri dati. Oni misle samo na pare. A nece hteti da rizikuju. Nazalost nasi kosarkasi postaju robovi americke volje

  • metalni,druga liga

    28. jul 2015 | 10:15

    Pa nije grobar da ne igra..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA