Zagorčić otkrio šta je za Vojvodinu povoljan rezultat protiv Sampdorije!

Novosađani u sredu putuju za Torino gde će u četvrtak odigrati prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope

  • 1

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je da Novosađani u kvalifikacione duele za Ligu Evrope sa italijanskom Sampdorijom ulazi sa respektom, ali bez straha.

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da je Samdorija favorit, ali da se Vojvodina neće unapred predati, već da će se boriti da ostvari što povoljniji rezultat, u prvom meču.

- Imamo kompletan materijal o tome kako Sampdorija igra. Reč je o velikom klubu s bogatom tradicijom i sigurno je da on zaslužuje naš pun respekt. Rival ima nekolicinu fantastičnih pojedinaca, ali ćemo bez straha ući u meč i siguran sam da su moji igrači spremni za izazov koji je pred njima. Zbog ovakvih duela treniramo i bavimo se fudbalom i pokušaćemo da u Torinu izborimo povoljan rezultat pred revanš u Novom Sadu - rekao je Zagorčić i dodao:

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Kada to kažem, mislim da moramo pod obavezno da postignemo gol i nadam se barem nerešenom rezultatu. Nino Pekarić će biti u konkurenciji za startnu postavu, a na put ide 20 igrača, bez povređenog Miljana Mrdakovića.

Kapiten Vojvodine Nino Pekarić se oporavio od povrede i trebalo bi da zauzme svoje mesto u poslednjoj liniji odbrane.

- Ne bih da trošim reči o tome s kakvim rivalom igramo, odnosno o njegovoj snazi i tradiciji. Pred svima nama je veliki izazov i verujem da smo spremni i motivisani da u najlepšem svetlu reprezentujemo Fudbalski klub Vojvodina, kao i srpski fudbal u celini - rekao je Pekarić.

Sampdorija će u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope dočekati novosadsku Vojvodinu na stadionu "Olimpiko" u Torinu, jer se stadion u Ðenovi renovira.

Utakmica između Sampdorije i Vojvodine igra se u četvrtak od 21.00 čas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA