(NE)OČEKIVANO: Bivši igrač Intera hoće da igra u Partizanu! (VIDEO)

Momak koji je do sada trenirao sa crno-belima izjavio je za klupsku televiziju "neroazura" da razmatra opciju ostanka u Humskoj

  • 9

Veliko pojačanje bi mogao da dobije Partizan posle prvog meča protiv Steaue, a može se reći da bi to bio jedan od najzvučnijih transfera u poslednjih par godina na našim prostorima. Bivši igrač Intera Žonatan koji se nalazi u Beogradu i trenira sa crno-belima, o čemu smo već pisali, mogao bi u narednom periodu i da potpiše ugovor sa prvakom Srbije.

>>> Bivši fudbaler Intera na treningu Partizana!

Iskusni Brazilac je u razgovoru za klupsku televiziju svog bivšeg tima izjavio da ne bi imao ništa protiv da postane član Partizana, kao i da zajedno sa menadžerom razmatra takvu mogućnost.

- U Srbiji treniram sa Partizanom, a ako me pitate da li bih ostao u ovom klubu, mogu vam reći da razmišljamo o takvoj opciji i da ona nije nerealna. Osećam da mi nedostaju mečevi, ali treniram da ne bih ispao iz forme. Treniram dva puta dnevno, a moj agent je posvećen pronalaženju novog kluba. Imamo nekoliko opcija i razmatramo ih, ali ima dovoljno vremena da odlučim - rekao je Žonatan.

Brazilski as može da pokriva više pozicija u timu, pa tako može da igra i desnog beka, ali i u veznom redu. Pored Intera bio je i član Kruzeira, Santosa i Parme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Casni vitez

    29. jul 2015 | 00:07

    Jesam Delija ali svaka čast Partizanu, ima sad fenomenalan tim jos kada bi ovaj dosao bili bi nepobedivi!!! Srecno sutra protiv Steue!

  • grobar do koske

    28. jul 2015 | 22:57

    ..Uh, pomislio sam da je Dekiju Stankovicu dosadila penzija, pa da ostvari mladalacku zelju i zaigra u PARTIZANU.,..!. XXAAXXAA .!.

  • Ogi

    28. jul 2015 | 23:31

    Mislim da nije bas realno..ali ako bi doslo do dogovora uz vec ovako dobar sastav partizana koji ne pamtim u zadnjih par godina....ubijali bi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA