Nole protiv Šerbedžije! Ali nije tenis u pitanju! (FOTO)

Najbolji svetski teniser i proslavljeni glumac su proveli popodne u boćanju, a koliko su se zaneli u tome pokazuje njihova prašnjava garderoba

  • 3

Najbolji svetski teniser Novak Đoković se odlično provodi na svom odmoru koji provodi obilazeći obale Jadranskog mora od Crne Gore do Hrvatske. Posle posete turniru u Umagu, srpski igrač je posetio Brione i svog prijatelja Radeta Šerbedžiju jednog od najpoznatijih glumaca sa ovih prostora koji tamo osnovao pozorište "Ulises".

>>> Zajednička fotografija Novaka Đokovića i hrvatske predsednice u Umagu (FOTO)

>>> Hrvati izvređali Kolindu zbog slike sa Đokovićem! Što se slikaš sa četnikom!

Svetski reket broj 1 odlučio je da pauzu između osvajanja Vimbldona i početka američke turneje provede odmarajući i puneći baterije za narene izazove na prostoru nekadašnje Jugoslavije i to čini detaljno obilazeći Jadransku obalu.

Foto: Kristijan Vučković Foto: Kristijan Vučković

On je stigao i da poseti glumca koji je uspeo da izgradi veliko ime ne samo na Balkanu, već i u Holivudu, a njih dvojica su jedno popodne na Brionima proveli u boćanju koje je veoma popularno u tim krajevima.

Foto: Kristijan Vučković Foto: Kristijan Vučković

Koliko su se obojica zaneli u igranju pokazuju i fotografije na kojima se može videti da su obojica poprilično znojavi i prašnjavi.

Foto: Kristijan Vučković Foto: Kristijan Vučković

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA