Bakljada Delija na praznoj Marakani: Neviđena najava za meč Zvezde i Radničkog! (VIDEO IZ VAZDUHA)

Navijači Crvene zvezde na spektakluaran način su pozvali sve pristalice na prvu utakmicu na Marakani u novoj sezoni

  • 47

Navijači Crvene zvezde spremaju spektakl na utakmici protiv Radničkog iz Niša! U to više nema sumnje čim se vidi šta su sve uradili kako bi animirali pristalice crveno-belih da dođu na prvu utakmicu koja će se odigrati na Marakani u novoj sezoni.

Mobilizacija navijača traje uveliko još od početka prvenstva, a nema sumnje da će u petak uveče Zvezdin stadion biti prilično ispunjen. Na to će dodatno uticati i to što je rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana odlučilo da ulaz za ovu utakmicu bude besplatan.

>>> Lepe vesti za navijače Crvene zvezde (VIDEO)

Delije su se zaista potrudile da animiraju navijače da u petak od 20 časova budu na stadionu.

Na internetu se pojavio i snimak iz vazduha napravljen dronom, na kome se vidi da su Delije na praznoj Marakani zapalili ogroman broj baklji, koje su poređali oko terena po ugledu na čuvenu bakljadu iz 1991. godine protiv Bajerna iz Minhena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    29. jul 2015 | 23:08

    E to je Crvena Zvezda ! To je ono sto ma koliko to zarko zeleli Partizan jednostavno nikad nece postati ! TO je ono NESTO , to je CRVENA ZVEZDA !!!

  • misko

    30. jul 2015 | 00:09

    Evo sportski i bez vredjanja: Postujem Partizan kao klub,odlican tim imaju ali ovo je ono nesto sto odrzava Crvenu Zvezdu zivom.Iako smo,da se ne lazemo,ocajni da ocajnije ne moze,ovo je nesto sto nam niko ne moze oduzeti,a to je da uvek u vekikom broju svim srcem bodrimo nas klub!Sportski pozdrav!

  • Nemanja

    29. jul 2015 | 22:31

    Niko zvezdo nema to sto imas ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA