Šou predsednika Sampdorije i Vojvodine: Italijan glumio Brazilca na terenu! (VIDEO)

Zanimljivu uvertiru je imao meč u Torinu kada se oko 45 minuta pre početka na travnjaku pojavio Masimo Ferero prvi čovek Đenovljana

  • 1

Predsednika Sampdorije Masima Ferera, ljubitelji fudbala u Srbiji imali su prilike da upoznaju dok je Siniša Mihajlović bio na klupi Đenovljana i tada se moglo videti da je sklon neuobičajenom ponašanju za jednog prvog čoveka nekog velikog kluba.

>>> Hvala, čika Vujo: Navijači Sampdorije ne zaboravljaju legendu Vojvodine! (FOTO)

>>> ITALIJANI, GDE VAM JE SEMAFOR? Iznenadićete se kada stvarno vidite gde se nalazi (FOTO)

Njegovo ponašanje na terenu, na tribinama i van stadiona je oduvek bilo diskutabilno i više se ponašao kao navijač i neka vrsta šoumena, nego kao rukovodilac. Neki ga zbog toga ne vole, a neki ga obožavaju, ali bez obzira na sve on nije karakteristična ličnost u evropskom fudbalu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Svoju ekscentričnost je pokazao i uoči susreta u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Vojvodine kada je izašao na travu stadiona "Komunale" u Torinu oko 45 minuta pre početka meča i započeo svoj šou za navijače.

>>> IZIGRALI CELU ODBRANU SAMPDORIJE: Pogledajte fenomenalnu akciju i gol Vojvodine! (VIDEO)

>>> TOVARI BURANIJU: Nasmejaće vas transparent navijača Vojvodine!

U odelu i sa klupskim šalom oko ruke koji mu je zaštitni znak izašao je na teren i odmah uzeo loptu pokušavajući da izvede neke fudbalske finte sa njom što je naišlo na opšte odobravanje navijača kojima je nakon toga prišao i pokušao da ih oraspoloži pred početak.

Koliko je neobičan imao je prilike da doživi i prvi operativac Novosađana Zoran Šćepanović koji je Fererov šou posmatrao sa klupe "lala" da bi zatim predsednik kluba iz Đenove došao do svog kolege iz gostujuće ekipe i zagrlio ga kako bi zajedno pozirali okupljenin fotoreporterima.

Međutim, to nije bilo sve, pošto je svoj šal sa obeležjima Sampe ogrnuo Šćepanoviću i tražio da se tako fotografišu da bi onda on uzeo Šćepanovićevu kravatu sa grbom Vojvodine i pozirao sa njom. Zaista jedan ekscentričan i neobičan čovek.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA