HAOS U TIRANI: Albanci razbili glavu poljskom fudbaleru kamenom, tuča navijača i prekid utakmice! (VIDEO)

Navijači Kukešija su napali pristalice Legije iz Varšave i fudbalere tog tima koje su gađali kamenjem, a sudija je prekinuo meč u 61. minutu

  • 40

Prva utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između albanskog tima Kukeši i Legije iz Varšave prekinuta je u Tirani zbog navijačkih nereda.

Do prekida je došlo početkom drugog poluvremena pri vođstvu poljskog predstavnika sa 2:1, kada su albanski navijači zasuli gostujuće fudbalere kamenjem sa tribina i pogodili u glavu igrača gostiju Dudu koji je na nosilima iznet sa terena.

Huligani su uz to istakli i transparent na kome je pisalo:

- Kraj utakmice biće i kraj vaših života, mi nismo Sloveni, mi smo Albanci.

Susret je u tom trenutku prekinut, pa je sudija poslao igrače oba tima u svlačionicu. Zvaničnici UEFA ubrzo su saopštili da utakmica neće biti nastavljena.

Albanski mediji izvestili su da je navijačkih nereda bilo i uoči utakmice i da ima ranjenih.

Nakon ovih incidenata izvesno je da će UEFA registrovati utakmicu službenim rezultatom u korist Legije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kula

    31. jul 2015 | 00:23

    Nemoguce da UEFA izglasa nesto protiv Albanaca...pa oni kukavci nista nisu krivi...nisu oni jadni krivi sto su zadnjih par godina pusteni sa lanca envera hodze...pa nisu oni krivi sto se ponasaju kao svet pre 50 godina pa nisu oni jadnici krivi sto mozga nemaju kao leptiri...

  • Ja

    31. jul 2015 | 00:01

    Pa to su bre primitivci,zive kao da su u mracnom srednjem veku.Bolesnici,svi za Zoo Vrt..I jos jedna stvar,koja,nazalost,takodje nema veze sa sportom,oni bre patoloski mrze sve Slocvene(jedino vole Hrvate,valjda zato sto ekstremni Hrvati vicu da su neki Goti,i sta ti ja znam..),a ne samo nas Srbe..bolesnici..

  • pravda

    30. jul 2015 | 23:20

    Sad će albancima UEFA kao nagradu da dodeli 3 boda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA