TRANSFERI: Inter zagrizao za Vošinog dijamanta kojeg je htela Zvezda! Crveno-beli odustali od Pelea i dovode dete Ajaksa!

Hvala Vam što ste bili uz Telegraf Sport...

  • 3

Završen je još jedan u kom nije bilo nekih velikih fudbalskih transfera, što samo može biti znak da se u narednom periodu sprema nešto veliko.

Međutim, vredi pomenuti da je Sergej Milinković-Savić sve dogovorio sa Laciom, kao i d aje Riki Lambert novi napadač VBA. Takođe, Crvena zvezda želi vezistu Mordovije, dok Vošinog Ivanića traži Inter. OVDE se podsetite šta je u četvrtak bilo aktuelno.

21:59 - LESTER DOVEO FRANCUZA

"Lisice" su bile prilično aktivne danas na tržištu, a kako "L'Ekip" javlja uspele su da postignu dogovor sa Kaenom oko dolaska N'Golo Kantea na Ostrvo za oko 9 milčiona evra, a igrač bi trebalo da potpiše ugovor na 4 godine.

21:30 - SITI ŠALJE KLINCE NA POZAJMICU

Mančester Siti je tokom dana slao na pozajmicu talentovane tinejdžere koji neće imati priliku u prvom tim kod Manuel Pelegrinija. Tako je Enes Unal koji je letos stigao otišao u Genk, a njegovim stopama su krenuli Tomas Agjepong koji će igrati za Tvente i Olivije Nčam koji će dve godine igrati za Đenovu.

21:02 - PELE NE DOLAZI, ZVEZDA DOVODI AJAKSOVO DETE

Crvena zvezda je prema svemu sudeći odustala od dovođenja na pozajmicu iz Benfike Žudilsona Pelea oko koga postoji mnogo peripetija i različitih informacija. Na Marakani su se zato odlučili za drugu opciju i to na poziciji zadnjeg veznog a reč je o momku koji je prošao omladinsku školu Ajaksa, a sada nastupa za Mordoviju - Mičelu Donaldu.

Holanđanin je važio za jednog od najtalentovanijih mladih igrača "kopljanika" o kome su se pohvalno izražavali Martin Jol i Marko van Basten, ali je nije uspeo da se nametne u slavnom holandskom timu, pa je igrao za Viljem II i Rodu pre nego se preselio u Rusiju.

20:35 - RANIJERI TRAŽI ZAMENU ZA KAMBIJASA

Esteban Kambijaso je odjavio novog trenera Lestera Klaudija Ranijerija rekavši da ne namerava da ostane u tom klubu, pa je Italijan primoran da mu potraži zamenu. To bi mogao da bude Gokan Inler iz Napolija, a prema navodima Gazete delo Sport ponuda od 4,5 miliona evra se već nalazi na stolu Napolitanaca.

20:14 - DIJAMANT IZ VOJVODINE NA METI INTERA

Očaravajuća igra kreatora Vojvodine Mirka Ivanića protiv Sampdorije u Torinu izazvala je ogromno interesovanje na Apeninskom poluostrvu. Italijanski mediji su tokom dana pisali o tome da je 22-godišnji ofanzivni vezista želja ni manje, ni više nego Roberta Manćinija u Interu.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

- Postoji ogromno interesovanje za Mirka Ivanića iz Intera i ne mogu da odbacim mogućnost da kontakt sa Vojvodinom nije uspostavljen. Ako Inter pokuša da dovede Ivanića, on će sigurno prihvatiti ponudu, jer ne možete da kažete ne takvom klubu - rekao je za "Mocart" Ljubomir Vorkapić, menadžer talentovanog fudbalera.

19:51 - OBAMEJANG U SPECIJALNOM ODELU PRODUŽIO VERNOST

Pjer-Emerik Obamejang je produžio svoju vernost Borusiji iz Dortmunda do 2020. godine, a to je učinio u pomalo neuobičajenom svečanom stajlingu koji možete videti na slici. "Milioneri" su na ovaj način odbili potencijalne udvarače za krilnog napadača koji je bio interesantan mnogim klubovima, pre svih Arsenalu.

19:32 - LESTER STUPIO U PREGOVORE SA LIONOM

Lester je ozbiljno shvatio ovaj relazni rok i traga za pojačanjima na sve strane. Oni su zainteresovani za štopera Olimpika iz Liona Bakarija Konea i stupili su u pregovore sa francuskim timom. Ponuda još nije poslata, ali očekuje se da dođe do dogovora dva tima narednih dana.

19:09 - AJNTRAHT TRAŽI ZAMENU ZA TRAPA

Ajntraht iz Frankfurta ostao je bez prvog golmana Kevina Trapa koji je otišao u Pari Sen Žermen i sada su u potrazi za njegovom zamenom. Bundesligaš želi Lukasa Hradeckog iz Brondbija, ali je Finac zainteresovan da ostane u danskom timu do završetka kvalifikacija za Ligu Evrope.

18:46 - LEVI BEK GALATE NA METI

Menadžer Aleksa Teleša izjavio je da je nekoliko velikih klubova iz Evrope zainteresovano za njegovog klijenta koji trenutno brani boje Galatasaraja. Među njima su Čelsi, PSŽ i Inter.

18:22 - LAMBERT POTPISAO ZA VBA

Riki Lamert je kompletirao prelazak iz Liverpula u VBA sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor. Iskusni napadač je prethodne sezone bio očajan u crvenom dresu i nije imao drugog izbora nego da napusti "Enfild".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

18:00 - OZVANIČEN DOLAZAK GESTEDEA U VILU

Ono što je bilo najavljeno u četvrtak u petak je ozvaničeno. Napadač Rudi Gestede je prošao lekarske preglede i postao novi član Aston Vile. Ugovor je potpisan na 5 godina, a on je do sada branio boje Blekburna.

17:42 - REAL DOBIO BASNOSLOVNU PONUDU LIVERPULA

U Liverpulu su odlučili gde će potrošiti novac od prodaje Rahima Sterlinga, a najveći deo će biti ponuđen Realu iz Madrida. "Crveni" su prema pisanju engleskih medija poslali na "Santjago Bernebeu" ponudu od 31 milion evra za Denisa Čeriševa koji je prethodne sezone eksplodirao na pozajmici u Viljarealu.

17:17 - SMILJANIĆ U MAKABIJU

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nekadašnji fudbaler Partizana Milan Smiljanić karijeru će nastaviti u Makabiju iz Netanje, preneo je "Žurnal". On je bio slobodan igrač, a sa izraelskim klubom je potpisao jednogodišnji ugovor. Njegov poslednji angažman bio je u Genčlerbirligiju gde je za 2 godine odigrao samoi 1 utakmicu.

16:54 - KRAJ SAGE MILINKOVIĆ SAVIĆ

Posle nedelja i nedelja spekulacija i poluinformacija, danas je konačno stigla potvrda da će Sergej Milinković Savić obući dres Lacija. Zlatni dečko srpskog fudbala bi u subotu trebalo da stigne u Rim na lekarske preglede posle čega će potpisati petogodišnji ugovor.

"Nebeskoplavi" su za ovaj transfer platili Genku 10 miliona evra, a uz to će Belgijanci dobiti procenat od naredne prodaje.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

16:37 - IZ AUGZBURGA U ČELSI

Londonski tim je konačno uspeo da se dogovori sa Augzburgom oko obeštećenja za Abdul Rahmana Babu. Kako javlja Bild, trenutno se vode pregovori između igrača i Čelsija, a "plavci" će nemačkom klubu platiti oko 25 miliona evra.

16:13 - RUDIGER OSTAJE U ŠTUTGARTU

Talentovani nemački reprezentativac Antonio Rudiger ostaće u Štutgartu i sledeće sezone uprkos interesovanju evropskih velikana saopštilo je rukovodstvo tog kluba. Za njega su bili zainteresovani Čelsi, Atletiko Madrid i Volfzburg.

15:56 - DROGBA PROMOVISAN U MONTREALU

Hiljade fanova dočekalo je na stadionu zvezdu svetskog fudbala Didijea Drogbu koji je potpisao ugovor sa Montrealom. Bivši napadač Čelsija je najveće fudbalsko ime koje je ikada zaigralo za tim iz Kanade koji se takmiči u MLS-u tako da je očekivano ovakvo interesovanje navijača koji su želeli da naprave selfi sa njim.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

15:39 - SANDERLEND SPREMIO NOVU PONUDU ZA ZVEZDU FENERA

Dik Advokat želi u svojim redovima zvezdu Fenerbahčea Musu Sova i zato je spremio bolju ponudu za njega koju će poslati u Istanbulu pošto je prethodna od 12,5 miliona funti glatko odbijena od strane turskog kluba.

15:13 - KAZORLA I VOLKOT VERNI ARSENALU

Arsen Venger je završio jedan veliki posao danas jer su Santi Kazorla i Teo Volkot potpisali nove ugovore i produžili svoju vernost "tobdžijama".

14:49 - VBA ODBIO ASTON VILU

Po svemu sudeći Džolion Leskot će ostati u Vest Bromvič Albionu pošto su "Bagiji" odbili ponudu gradskog rivala za iskusnog defanzivca.

14:35 - BARSA ODLAŽE PRODAJU PEDRA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Mnogo se pisalo o odlasku Pedra Rodrigeza iz Barselone, a informacije govore da je došlo do dogovora sa Mančester junajtedom oko njegovog transfera vrednog oko 30 miliona evra. Međutim, pojavio se jedan problem "crveni đavoli" žele da završe posao pre nego što počne sezona, dok bi Barselona da zadrži Španca za mečeve Superkupa Španije pre nego ga pusti na "Old Traford".

14:11 - SITI POSLAO POJAČANJE NA POZAJMICU

Turski fudbaler Enes Unal je stigao pre nekoliko nedelja u Mančester Siti, ali se već preselio u Belgiju. Jasno je da u ovom trenutku nema mesta za njega u timu "građana" tako da je rukovodstvo procenilo da je bolje za njega da ode na pozajmicu što je on prihvatio i narednih godinu dana igraće za Genk.

13:54 - PREMIJERLIGAŠI JURE ŠAĆIRIJA

Đerdan Šaćiri je jedan od igrača čije se ime redovno pominje na fudbalskoj pijaci, međutim, niko još nije uspeo da privoli igrača Intera u svoje redove. Pisalo se o Stouku i Šalkeu, a sada su još dva tima stala u red za njegov potpis u pitanju su Everton i Kristal Palas.

13:33 - VOLKOTU 200.000 NEDELJNO!

Krilni napadač Arsenala Teo Volkot (26) potpisao je novi, četvorogodišnji ugovor sa tim klubom na osnovu kojeg će nedeljno zarađivati 140.000 funti, što je blizu 200.00o evra!

13:29 - VIDIĆ NA TRANSFER LISTI!

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Fudbaler Intera Nemanja Vidić nalazi se među šest igrača koji se nalaze na transfer listi kluba, tvrdi Gazeta delo Sport.

Kako se navodi, trener Roberto Manćini za prijateljsku utakmicu protiv Galatasaraja u Istanbulu, pored Vidića, ne računa na Safira Tajdera, Juta Nagatoma, Danila D''Ambrozija, Džerdana Šaćirija i Marka Andreolija.

Inter novac od transfera pomenutih igrača planira da uloži na dolaske proverenog štopera i napadača. Vidić nije putovao sa ekipom ni na azijsku turneju u Kinu, pod izgovorom da je povređen.

12:18 - LAMBERT NAŠAO NOVI KLUB

Posle razočaravajuće sezone u Liverpulu iskusni napadač Riki Lambert (33) napustio je Enfild i preselio se u Vest Bromvič Albion. Engleski mediji su javili da će nekadašnji golgeter Sautemptona u toku dana obaviti lekarske preglede pre potpisa za klub sa "Hotroudsa".

10:35 - JUVE I BAJERN OPET PREGOVARAJU

Bajern i Juventus bi opet mogli da sednu za pregovarački sto, pošto su nedavno ealizovali transfer Artura Vidala. Sada je situacija obrnuta. Italijani žele da kupe igrača. U pitanju je marokanski defanzivac Mehdi Benatija, sa kojim su Bjankoneri uspostavili kontakt. Bavarci cene bivšeg igrača Rome i Udinezea između 22 i 25 miliona evra.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

09:56 - KRISTAL PALAS DOVEO ČETVRTO POJAČANJE

Konor Vikam (22) prešao je u Kristal Palas, pošto je njgov dosadašnji klub Sanerlend prihvatio ponudu od 11 miliona evra. Vikam je četvrto pojačanje londonskog kluba u tekućem prelaznom roku, posle Joana Kabaja, Aleksa Mekkartija i Patrika Bamforda.

09:45 - VALBUENA DOBIO POZIV IZ DOMOVINE

Lion je kontaktirao omalenog veznog igrača moskovskog Dinama Matjua Valbuenu (30), od prošle sezone člana ruskog kluba u nameri da ga vrati u domovinu. Valbuena je, podsetimo, osam sezona nosio dres Marseja, pre odlaska u Moskvu.

09:30 - DŽEKO PRED ODLASKOM

Roma i Edin Džeko su se dogovorili, ali nisu klubovi. Rimljani će morati da odgovore na finasijske uslove Mančester sitija koji nisu mali.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Савица

    31. jul 2015 | 16:50

    ВИДИЋУ ЈОШ САМО ОСТАЈЕ ГРОФ И КОМШИНИЦА, УЗ БЛАГОСЛОВ ТЕРЗЕ

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    1. avgust 2015 | 01:06

    Rasprodaće ovu decu iz vojvodine ko ćuriće @ da li tome ima kraja?'!

  • vuk

    1. avgust 2015 | 08:13

    A sta ona sve nije htela???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA