ŠVAJNI JE PRAVI ĐAVO: Anin dečko izdominirao na pomociji novog dresa Junajteda! (FOTO) (VIDEO)

Klub sa Old Traforda predstavio je dresove za novu sezonu, u kojoj će nositi opremu renomirane nemačke kompanije - Adidas

  • 0

Adidas je zajedno sa Mačester junajtedom predstavio novi dres za sezonu 2015/16. Ekipa sa Old Traforda je jedan od najpopularnijih i najuspešnijih sportskih klubova na svetu. Klub ima više od 659 miliona navijača globalno i jedan je od najomiljenijih na svetu i mnogi su jedva dočekali trenutak da vide izgled novog dresa, koji je posle dugogodišnje saradnje sa Najkom, koja je prošle sezone raskinuta, napravio Adidas.

Nemačka kompanija je, inspirisana klasičnim dresom Junajteda sa tri crte iz 80-ih godina, rekonstruisala legendarni dizajn uz savremene detalje, uzimajući poznate stilske linije, koje su navijači voleli, u kombinaciji sa najnovijim tehnološkim performansama kreirajući inovativan, savremen klasični dizajn.

>>> TRANSFERI UŽIVO: Junajted našao zamenu za Di Mariju

Novi dres sadrži adidas lagane tehnologije koje omogućuju disanje kože čime se igračima pruža mogućnost da izađu na teren u najinovativnijem dizajnu dresa ikada.

Foto: Promo Foto: Promo

Nov dres za igru na domaćem terenu, koji će debitovati na prvoj utakmici u sezoni na Old Trafordu, sastoji se od klasičnog V okovratnika i tri crte koje se spuštaju niz ramena. Prisutan je i grafički dizajn na porubu majice preuzet sa dresa iz 1990. koga je nosio čuveni Rajan Gigs u svojoj prvoj sezoni.

Foto: Promo Foto: Promo

Dres će biti lansiran kao deo kampanje "Nadmašiti očekivanja", koju je osmislio adidas da bi označio početak nove ere za fudbalske klubove na svom povratku u UEFA Ligu šampiona i početak sezone 2015/16.

Pogledajte i fotografije novog dresa, a posebno upečatljiva je montaža na kojoj dominira Bastijan Švajnštajger u ulozi ''crvenog đavola''. Dečku Ane Ivanović veoma dobro stoji trozubac u ruci, i njegova fotka je postala pravi hit na društvenim mrežama.

>>> Da li je ovom izjavom Švajnštajger uvredio Bajern?

Foto: Promo Foto: Promo

Pogledajte promotivni video povodom izlaska novog dresa Junajteda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA