Milinković razočaran ambijentom u Novom Pazaru: Ne mogu da razumem toliku mržnju!

Trener crno-belih ne smatra da je pogrešio prilikom odabira startne postave, kao i odluke da Stefana Aškovskog pošalje na pozajmicu

  • 11

Partizan je doživeo prvi neuspeh ove sezone i prvi poraz u istoriji od Novog Pazara. Crno-beli su tako nastavili lošu tradiciju da ne mogu da pobede na gostujućem terenu u gradu na Jošanici.

>>> Istorijska pobeda Novog Pazara nad Partizanom: Fudbaler crno-belih srušio klub iz koga je pozajmljen! (VIDEO)

>>> Novi Pazar preokrenuo protiv Partizana za 6 minuta, iako su promašili penal (VIDEO)

Njihov trener Zoran Milinković odlučio je da izvede kompletno drugu postavu sa mnogo mladih igrača iz omladinske škole, a samo je Živko Živković bio na terenu od igrača koji su počeli meč u Bukureštu protiv Steaue.

Rešio je trener šampiona Srbije da odmori standardne prvotimce i nimalo se ne kaje zbog toga, kao što se ne kaje ni što je pustio Stefana Aškovskog na pozajmicu u Novi Pazar, a upravo je on sa dva gola i dva iznuđena penala bio taj koji je naneo poraz Milinkovićevom timu.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Na pitanje novinara da li žali zbog te dve odluke, strateg crno-belih je kratko rekao "Ne", ali je rekao da je njegovo tim odigrao loše, pre svega u zadnjoj liniji.

- Čestitam Novom Pazaru na pobedi. Više su je želeli. Partizan je sem vođstva odigrao prilično loše i dosta konfuzno. Imali smo mnogo problema u zadnjoj liniji. Trebalo bi da izvučemo pouke iz ovog poraza - izjavio je Milinković posle meča koji je bio prilično razočaran ambijentom koji je bio na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

- Ne želim da govorim o tome. Nikada neću moći da razumem toliku mržnju sa tribina i toliku količinu naboja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 11213

    1. avgust 2015 | 20:35

    Ma batali atmosferu , kazi ti nama zasto je samo Zivkovic iz prve postave igrao, kad se zna da je Pazar najteze gostovanje .Sto mi da vracamo u zivot zvezdu tvojim nepromisljenim potezima ?

  • Ja

    2. avgust 2015 | 10:27

    Sram te bilo, razumem da ko gubi ima prava da se ljuti ali ovakva izjava ovo da je neka starleta izjavila pa ok.(trebao je neko da kaze dotičnom da je imao prenos i da nema potrebe da izmislja) Sta je trebala publika da radi da navija za partizan? i sta su trebali igraci da rade da se sklanjaju Ilicu i ostalim manekenima? Da li bi tad zadovoljan? Poštovanje za fudbalere obe ekipe kao i za publiku a ti "hugo" stidi se svoje izjave jos jednom

  • ♡♥

    1. avgust 2015 | 21:20

    Milinkovicu,ovo ti je veliki minus danas. Jos jedna ovakva glupost i ima da letis sa klupe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA