Zvezda dovodi Vilijamsovog druga sa koledža? I on je krao laptopove, ali je imao i tešku životnu bitku! (VIDEO)

Plejmejker sa NBA iskustvom Entoni Džordan Dejvis navodno je pred potpisom za crveno-bele

  • 19

Košarkaši Crvene zvezde okupljaju se 10. avgusta za pripreme pred novu sezonu, a ubrzano se radi na dovođenju novih pojačanja. Nakon potpisivanja grčkog centra Sofoklisa Skorcijanitisa, klub sa Malog Kalemegdana pokušava da dovede američkog plejmejkera, Entonija Džordana Prajsa (28, 188), saznaje B92.

Nakon što je završio koledž Jukon, u NBA ligu je stigao 2009. godine, kada je od Indijane izabran u drugoj rundi, a ukupno kao 52. pik. U karijeri je nastupao i za Vašington, Minesotu, Klivlend i prethodne sezone za Finiks Sanse.

Interesantno, Prajs je studirao sa sada već bivšim plejmejkerom crveno-belih, Markusom Vilijamsom, a obojica su bili uhapšeni zbog krađe laptopova.

Ej Džej Prajs je imao i tešku životnu bitku, jer je propustio brucošku godinu na koledžu zbog arteriovenske malformacije, poremećaja krvnog sistema koji je uzrokovao krvarenje u mozgu. Podvrgnut je ozbiljnom zahvatu, i tek posle punih 14 meseci se vratio košarci. Do kraja studiranja je imao jednu povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena, ali je i nekoliko puta pobeđivao u izboru za najboljeg igrača godine, a samim tim i mesto u idealnim timovima.

Ukupno je igrao na 216 NBA utakmica, i u proseku beležio 5.8 poena i 2.2 asistencije.

Podsetimo da su klub napustili Markus Vilijams, Čarls Dženkins, Boban Marjanović i Nikola Kalinić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Struki

    3. avgust 2015 | 09:52

    U sledecim danima stizu jos 3 "bombe"od pojacanja...Jedan je nas reprezentativac,a drugi i treci su bek-suter i krilo...Bicemo cak i jaci nego prosle sezone! Da mi je to neko rekao pre 4 godine,mislio bih da je lud! Bravo g.Covicu i svaka cast!

  • Srx Bg

    3. avgust 2015 | 08:26

    Da li to znaci da sad svi moramo da se plasimo za nase l.topove?

  • Laf

    3. avgust 2015 | 11:08

    Ovaj ce da isprasi partizan kao ja svoj tepih iz trpezarije,ako posle Sofa bude i ostala neka crno bela grinja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA