Vujošević testira igrača koji je Partizanu ubacio 35 poena!

Duško Vujošević krenuo u akciju stvaranja tima za sledeću sezonu

  • 39

Na prvoj prozivci trenera Partizana Duška Vujoševića pred početak priprema za novu sezonu pojaviće se mnoštvo novih imena, a jedan od onih na koje se tipuje da bi među prvima mogao da se izbori za ugovor, je mladi centar užičke Slobode Miloš Koprivica (20, 208). 

Koprivica je prethodne dve sezone nosio dres kluba sa Đetinje, našao se i naširem spisku reprezentacije Srbije do 20 godina, osvajača evropskog zlata, a u Partizanu će, za početak, biti na probi, prenose Večernje novosti.

>>> Posle Bezbradice, još jedan košarkaš napustio Partizan!

Crno-beli nisu slučajno izabrali baš Koprivicu, jer su ga dobro upamtili po fenomenalnom izdanju u duelu juniorskh ekipa Slobode i Partizana, kada je Beograđanima ubacio čak 35 poena u pobedi Užičana 77:70.

Koprivica je košarkaški počeo da se obrazuje u Hemofarmu, koji je napustio pošto su Vrščani upali u finansijske teškoće. Karijera ga je dalje vodila do Slobode gde se brzo probio do seniorskog tima.

Prethodne sezone odbio je ponudu Metalca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    4. avgust 2015 | 00:44

    Дечко је млад, перспективан. Само, ко би ишао у фирму која пропада? Брод тоне, а ти би да се укрцаш. И није неки потез.

  • @Žika Živac@

    4. avgust 2015 | 09:48

    Nije valjda toliko blesav,beži dečko dalje od bede...da doživiš da igraš džaba i još da te dave kojekakvi isfrustrirani i iskompleksirani "pedagozi"!

  • @Žika Živac@

    4. avgust 2015 | 05:42

    Ako je mali toliki talenat,pa nije blesav da dolazi da igra bez para...Partizan je sirotinjski klub,jad i beda naše košarke,ako zele da propadnu mladi nek dodju u Partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA