Dinamo dao tri gola za pet minuta, a Molde promašio dva penala! Ajaksu ni Gudeljov gol nije doneo prolaz! (VIDEO)

Nestvarnih sat vremena na meču Molde - Dinamo Zagreb

  • 1

Neverovatan meč igrao se u Norveškoj! Molde i Dinamo iz Zagreba su se borili za plej-of Lige šampiona, a rezultat je nakon 90 minuta bio 3:3. Rezultat koji je odveo goste u narednu rundu. Ajaks je doživeo šok na svom terenu i porazom od Rapida 3:2 ispao iz kvalifikacija.

Najzanimljivije i najuzbudljivije jeste bilo na meču u Norveškoj. "Modri" su za pet minuta postigli tri gola, dok je domaćin promašio dva penala u prvom poluvremenu. Treći su dali u 52. minutu.

Prvi meč je završen 1:1, a drugi je počeo penalom za domaćina. Ipak, Kamara je promašio čitav gol. Kazna stiže u periodu od 17 - 22. minuta. Pjaca, Ademi i Rog su pogodili za Dinamo.

Husain je u 43. minutu smanjio na 3:1, a samo par minuta kasnije Eduardo je odbranio Singhov šut sa 11 metara. Kod Elionusijevog šuta nije mogao ništa.

Usledila je nešto mirnija igra, nakon drugog gola domaćina, sve do crvenog kartona koji je dobio Foren u 72. minutu. Tačnije, drugi žuti. Prvi je dobio u 45. minutu. Ipak samo 180 sekundi kasnije Kamara, koji je promašio prvi penal, izjednačio je na 3:3 i Moldeu je bio potreban samo još jedan gol za plasman u narednu rundu. Nisu uspeli...

Pogledajte sve penale za Molde...

Pogledajte sve golove...

Plasman u plej-of izborio je i kipasrki APOEL, iako je izgubio kod kuće od Mitjilanda rezultatom 1:0. Srećom po njih, dobili su sa 2:1 u Danskoj.

Sviatčenko je već u 3. minutu pogodio za goste koji su od 30. minuta imali igrača više. Međutim, nisu uspeli da ga materijalizuju.

Fudbaleri Ajaksa su priredili šokantno i neprijatno iznenađenje svoji fanovima na "Amsterdam areni". Posle 2:2 u prvom susretu u Beču se očekivalo da "kopljanici" iskoriste prednost domaćeg terena, ali u stvari su doživeli šok u prvom poluvremenu kada su gosti preko Berića i Šauba poveli sa 2:0.

Ipak, Milik iz voleja u 53. minutu smanjuje na 2:1, a naš reprezentativac Nemanja Gudelj donosi domaćinu izjednačenje i rezultat koji ga vodi u produžetke sa još 15 minuta vremena za totalni preokret. No, puleni Franka de Bura nisu to iskoristili, već su primili gol samo dva minuta kasnije kada je Šaub po drugi put matirao Silesena i doneo trijumf i prolaz Bečlijama.

Kvalifkacije za Ligu šampiona, 3. kolo, revanši:

Utorak

APOEL - Mitjiland 0:1 (2:1)

Molde - Dinamo Zagreb 3:3 (1:1)

Ajaks - Rapid 2:3 (2:2)

Monako - Jang Bojs 4:0 (3:1)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    5. avgust 2015 | 00:09

    da li je moguce da neko prima tolike pare, a da ovako sutira penal.u ovom fudbalu odavno vise nista nije normalno.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA