TRANSFERI: Maskerano želi u Italiju, srpski golman brani novog člana Serije A!

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

  • 2

Završen je još jedna transfer dan koji su obeležili Havijer Maskerano, odnosno njegova želja da se preseli u Italiju, i veliko STOP za transfere Crvene zvezde.

Hvala vam što ste bili uz Telegraf Sport...

22.00 -  OSVALDO ZADUŽIO BROJ ''10''

Doskorašnji igrač Boke Pablo Osvaldo je novi fudbaler Porta. Bivši napadač Sautemptona, Rome i Juventusa potpisao je dvogodišnji ugovor sa Zmajevima.

21.00 - OLIMPIJAKOS ŽELI KAMBIJASA

Najtrofejniji grči klub spreman je da se uključi u trku sa Bešiktašem i Vest Hemom oko dovođenja Estebana Kambijasa. Iskusni vezista je pre nekoliko dana odlučio da odbije poziv Lestera za koji je nastupao prethodnu sezonu.

20.13 - ČUKA ODJAVILA ZVEZDU

Čelnici Čukaričkog priznali su da su pregovarali oko prodaje Nikole Stoiljkovića Crvenoj zvezdi, ali od toga sada nema ništa >>> OPŠIRNIJE OVDE

19.35 - EDURNE TVRDI DA ĆE NJEN DEČKO DAVID DE HEA IGRATI ZA REAL

Foto: Instagram/barbaraevans22, Twitter/@Edurnity Foto: Instagram/barbaraevans22, Twitter/@Edurnity

Gostujući na jednoj španskoj televiziji, devojka golmana Mančester junajteda Edurne Garsija istakla je, nakon što je mikrofon ugašen, da će njen dečko igrati za Real.

19.19 - LEROJ FER NIJE PROŠAO MEDICINSKE PREGLEDE

Fudbaler KPR-a neće sledeće sezone igrati za Sanderlend pošto je ''pao'' na medicinskim pregledima. Engleski mediji napominju d aon ima veoma čudnu istoriju bolesti.

19.11 - MASKERANO ŽELI DA NAPUSTI BARSELONU

Ovu informaciju preneli su italijanski mediji koji navode da Argentinac želi da se preseli upravo u Italiju. Doduše, tako tvrdi njegov agent.

- On želi da promeni ''vazduh'' i igra u Seriji A. Već sam razgovarao sa Valterom Sabatinijem oko prelaska u Romu, ali tu su Juventus i Milan - rekao je Gustavo Maskardi.

18.57 - ŽELJKO BRKIĆ PREDSTAVLJEN U KARPIJU

Novi italijanski prvoligaš angažovao je srpskog golmana Željka Brkića.

- Veoma sam srećan što sam sam ovde. Pronašao sam dobar i profesionalan klub, sa grupom odličnih momaka. Nije slučajno što se Karpi nalazi u velikom usponu poslednjih nekoliko sezona - rekao je Brkić.

18.19 - LIVERPUL I FJORENTINA OTVORILI PREGOVORE OKO BORINIJA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Prema navodima Skaj Sporta, engleski i italijanski klub su intezivirali pregovore oko dolaska Fabija Borinija na Artemio Franki. Redsi traže osam miliona, ali su voljni da ga puste i za šest. Borini je par prelaznih rokova odbijao da napusti Enfild kako bi dokazao da zaslužuje Liverpulov dres, ali nije uspeo.

17:36 - ARGENTINAC STIGAO KOD MUNTARIJA

Al-Etihad iz Emirata doveo je omalenog Argentinca Maksija Moraleza (28) čijem je dosadašnjem klubu Atalanti uplatio 5 miliona evra za slobodu bivšeg igrača Veleza. Moralez će se u novom klubu pridružiti Ganijcu Suliju Muntariju.

17:30 - ELIJA SE VRAĆA U HOLANDIJU

Bivša velika nada holandskog fudbala Eljaro Elija (28) raskinuo je ugovor sa Verderom i vraća se u domovinu. Njegova naredna stanica u karijeri je Fejnord. Od Elije su mnogi više očekivali svojevremeno kada je igrao za Hamburger, Juventus,Verder i Sautempton..

17:25 - FER PAO NA PREGLEDIMA

Vezni igrač Kvins Park Rendžersa Leroa Fer bio je na korak od prelaska u Sanderlend, ali od toga, izgleda, neće bii ništa jer nije prošao lekarske preglede u klubu sa severa Engleske.

17: 20 - IRANAC KOD BREŽANČIĆA 

Dan posle predstavljanja Rajka Brežančića, AZ Alkmar je doveo još jednog igrača. U pitanju je Alireza Jahanbakš (21), krilni napadač, koji je stigao iz NEC Najmehena sa kojim je minule sezone izborio ulazak u Erediviziju.

16.02 ZVEZDA OSTAJE BEZ ČETIRI POJAČANJA

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da su zbog vanredne situacije u klubi i ostavki članova Upravnog odbora stopirani svi razgovori oko dolaska novih igrača.

15:15 - BIVŠI FUDBALER LIVERPULA U BLEKBURNU

Bivši fudbaler Liverpula, Njukasla i Ridinga - Deni Gatri, potpisao je za Blekburn ugovor na dve godine.

14:45 - SAKO U KRISTAL PALASU

Kristal Palas je ozvaničio transfer Bakari Sakoa, koji dolazi kao slobodan igrač.

14: 20 - JUNAJTED DOBIO ZELENO SVETLO ZA PEDRA

Barselona i Junajted su prema poslednjim informacijama postigli dogovor oko transfera Pedra! Španski reprezentativac će preći na Old Traford za 31,5 miliona evra. Ali će Crveni đavoli morati da sačekaju sve do Barsinog duela Superkupa Evrope protiv Sevilje, koji je na programu naredne nedelje.

13:30 - ŠAĆIRI NIJE U PLANOVIMA ŠALKEA

Gazda Šalkea Andre Brajtner rekao je da Interov krilni igrač Đerdan Šaćiri nije u njegovim planovima, iako je prethodno objavljeno da je reprezentativac Švajcarske, albanskog porekla već dogovorio lične uslove sa klubom. Takođe, klub je rekao Julijanu Draksleru da neće biti prodat u Juventus.

13:00 - PORTO OZVANIČIO TRANSFER OSVALDA

Italijanski fudbalski reprezentativac Danijel Pablo Osvaldo karijeru će nastaviti u Portu, objavio je vicešampion Portugalije. Osvaldo u Porto zvanično dolazi iz Sautemptona, nakon što je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Boki Juniors.

Ovaj 29-godišnji napadač je u novom klubu zadužio dres sa brojem 10 i pokušaće da zameni prošlogodišnjeg najboljeg strelca lige Džeksona Martineza, koji je nedavno prešao u madridski Atletiko.

12:45 - MASKERANO U JUVENTUSU?

Fudbaler Barselone Havijer Maskerano mogao bi da zaigra u Juventusu, tvrdi današnji Tutosport. Italijanski menadžer Gustavo Maskardi otkrio je da ga je Maskerano zvao i da mu je preneo da želi da zaigra u "nekom velikom italijanskom klubu".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Poslednjih nedelja sam nekoliko puta razgovarao sa Maskeranom i jednim od njegovih menadžera, Valterom Tarnerom. Rekli su mi da traže jednu veliku ekipu iz Serije A jer Maskerano želi da završi karijeru u Italiji - rekao je Maskardi.

Tridesetjednogodišnjem Maskeranu ostalo je još tri godine ugovora sa Barselonom.

12:30 - ČELSI ŠALJE TREĆU PONUDU ZA STONSA

Žoze Murinjo je baš zagrizao za defanzivca Evertona Džona Stonsa. prema informacijama ostrvskih medija on je poslao treću ponudu vrednu 43 miliona evra, nakon što su ''Karamele'' odbile nešto manje cifre.

12:15 - OVA FOTKA DI MARIJE KOŠTA 4.25 MILIONA EVRA

Prelazak Anhela Di Marije u PSŽ je faktički gotova stvar, ali situaciju može dodatno da iskomplikuje zahtev Mančester junajteda da Pari Sen Žermen plati dodatnih 4.25 miliona evra zbog fotografije sa vlasnikom kluba u Kataru, koja je zabeležena pre nego što je dobio dozvolu za odlazak iz kluba.

11:45 - PEDRO SE OPRAŠTA U BARSELONI

Španska Marka piše da će Pedro igrati prijateljsku utakmicu protiv Rome gde će mu biti upriličen oproštaj. Španac je celu karijeru proveo u Barseloni i uskoro bi trebalo da pređe u Mančester junajted, koji je za njega spremio 28.5 evra.

11:15 - SANDERLEND ŽELI JUNAJTEDOVOG ALBANCA

Sanderlend želi da dovede na pozajmicu Adnana Januzaja iz Mančester junajteda, prenosi Sanderlend Eho. Albanac važi za velikog talenta, na Old Trafordu je postao pravi hit još posle debija, ali je posle toga dobijao znatno manje šansi, pa pozajmica i nije nerealna.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

11:45 - DI MARIJA SREĆAN ŠTO PRELAZI U PSŽ

Anhel Di Marija definitivno je jedna od najvećih saga ovog prelaznog roka, ali je i ona pri samom kraju. Naime, Argentinca samo lekarski pregledi dele od potpisivanja ugovora sa Pari Sen Žermenom, koji je na ime obeštećenja platio Junajtedu 63 miliona evra.

Di Marija je prethodno leto došao na Old Traford u rekordnom transferu vrednom 85 miliona evra, ali je u Mančesteru pružio razočaravajuće partije, pa napušta Ostrvo posle samo godinu dana, i kako kaže, srećan je zbog toga.

10:30 - OLIMPIJAKOS ODVEO ZVEZDINOG BISERA

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Velika nada Crvene zvezde, Bogdan Rangelov, karijeru nastavlja u Olimpijakosu. Krilni igrač je bio jedan od najtalentovanijih igrača crveno-belih iz generacije 1997, ali je napustio klub, pošto nije dobio priliku u prvom timu.

Detaljnije o ovom transferu >>> Bratski Olimpijakos preoteo Zvezdi još jednog bisera! (VIDEO)

U klubu sa Marakane je bilo mnogo potresa poslednjih dana, najavljeni su vanredni izbori, koji će biti raspisani 15. septembra, a u toku današnjeg dana se očekuje i da ugovor potpiše Mičel Donald, koji je u utorak doputovao u Beograd i obavio prvu rundu pregovora, koji, prema poslednjim informacijama, idu u dobrom toku.

10:00 - KOJIĆ U GACIJANTEPU

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Napadač Partizana nije bio u prvom planu kod trenera Zorana Milinkovića posle dolaska Valerija Božinova i Abubakara Oumarua, pa je karijeru nastavio u Turskoj. Ekipa Gacijantepa je otkupila njegov ugovor, a jedan deo obeštećenja će na račun Partizana uplatiti i agencija koja zastupa Kojića.

Više o ovom transferu pročitajte >>> OVDE.

Transferi, tračevi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    5. avgust 2015 | 13:10

    Maskerano zeli u veliki Italijanski klub, mozda ce u Imter ili Milan :-D

  • Podgorica

    5. avgust 2015 | 18:54

    80 % igarca ne prolazi medicinkski pregled u sandrlendu..o cemu se radi..prije par dana su vratili i lombertsa iz zenita

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA