TERZIĆ PODNEO OSTAVKU: To su od mene tražili navijači!

Generalni direktor crveno-belih je u 12 časova na stadionu "Rajko Mitić" održao konferenciju na kojoj se oprostio od kluba

Nema kraja ostavkama na Marakani ovog četvrtka. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić podneo je ostavku na funkciju u Upravnom odboru kluba, baš kao što su pre njega to učinili Slaviša Kokeza, Predrag Ćulibrk, Ivica Tončev i Branko Radujko.

>>> Ređaju se ostavke u Zvezdi: Posle Kokeze članovi UO odlaze jedan za drugim!

Generalni direktor je rekao da se odlučio na takav potez, jer su to od njega tražili navijači!

- Podneo sam neopozivu ostavku, jer su od mene to tražili navijači! Odlazim tužan i ponosan, radio sam po 14 sati, mnogo novca sam pozajmio Zvezdi - rekao je Terzić, i onda se osvrnuo na sve što je uradio za klub tokom svog boravka u njemu.

- Bili smo u blokadi sa preko 25 menica za naplatu i bez UEFA licence. Dug je bio 54 miliona evra i pretio je bankrot. Zvezda je sada stabilan klub sa jasnom strategijom. Imamo bolju budućnost, stabilan izvor prihoda. Isto to sam rekao pre 3 nedelje na skupštini, a predstavnik navijača je tada rekao da je ovo najbolja uprava. Uveren sam da će Zvezda biti bolja u nastavku sezone - rekao je Terzić.

NAVIJAČI SU REKLI: BOŽOVIĆ OSTAJE, UPRAVA IDE!

Foto: Tanjug/Srđan Ilić Foto: Tanjug/Srđan Ilić

Osvrnuo se i na to da li će Miodrag Grof Božović ostati na klupi crveno-belih i da li su navijači tražili i njegov odlazak iz kluba, međutim, Terzić je rekao da to nije bio njihov zahtev.

- Božović je jedan od najboljih trenera u regionu, doveli smo izuzetno kvalitetna 4 stranca. On ima specifičan metod rada i to javnost mora da zna, i mora da mu se da vreme. Božović je ponudio ostavku, navijači su rekli "ne", ali su rekli i da uprava mora da ide - istakao je on.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Navijači su prvo bili za to da se smanji dug po cenu titule, a onda ne znam šta se desilo u poslednje tri nedelje. Kada smo ih pitali na sednici Upravnog odbora čime nisu zadovoljni, rekli su da slabo igramo. Mi smo im uslišili želju. Ne želimo da se konfrontiramo sa njima - izjavio je Terzić, koji je dodao i da bi u toku dana trebalo da Plavšić i Donald potpišu ugovor.

- Predsednik kluba je nastavio sa pregovorima oko pojačanja. Donald i Plavšić bi trebalo da u toku dana potpišu ugovor i budu spremni za meč protiv Voždovca - završio je Terzić, koji je rekao da po prvi put neće odgovarati na novinarska pitanja.

Foto: Promo Communis Foto: Promo Communis

Još u sredu uveče, ali naročito ovog jutra, mogle su se čuti informacije da je kompletno celo rukovodstvo kovertiralo svoje ostavke i da je samo pitanje kada će ih obelodaniti.  Prema mišljenju nekih ljudi - to su odluke iz revolta kako bi se klub ostavio navijačima koji su, posle utakmice protiv Radničkog, tražili da uprava ode iz kluba.

Podsetimo da je UO pre nekoliko dana pokrenuo vanredne izbore koji su raspisani za 15. septembar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA