Partizan ne sme ponovo da rizikuje! Mogu li igrači Zvezde da se izdignu iznad situacije u klubu?

Novo 4. kolo nacionalno šampionata igra se tokom vikenda, a u centru pažnje će sigurno biti mečevi "večitih", ali i Borca, Vojvodine...

  • 9

Karavan u Superligi Srbije se nastavlja utakmicama 4. kola. Partizan tri dana nakon velikog uspeha i plasmana u baraž za Ligu šampiona očekuje iskušenje u domaćem prvenstvu gde dočekuje Spartak iz Subotice, dok Crvena zvezda posle burnih dešavanja na Marakani u poslednjih nedelju dana gostuje na Vračaru Voždovcu.

Puleni Zorana Milinkovića i fizički i emotivno su ispražnjeni trijumfom nad Steauom, ali moraće da smognu snage i potrude se da savladaju subotičke "golubove", jer su pravi na kiks iskoristili u prethodnom kolu u Novom Pazaru.

Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Ne zna se da li će i sada trener šampiona Srbije odlučiti da odmori neke igrače koji su se najviše istrošili protiv rumunskog prvaka, ali se sigurno ne očekuje da izađe sa kompletno drugom postavom kao što je to učinio prošle nedelje kada mu se takav rizik nije isplatio.

Crvena zvezda nikako nije startovala u novoj sezoni zbog čega su navijači zatražili od uprave da napusti klub što se i dogodilo. Zvezdan Terzić, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i veliki broj članova Upravnog odbora su podneli ostavke, tako da je klub spao na predsednika Mijailovića i trenera  Božovića.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Pitanje je kako će se u takvoj situaciji snaći i igrači i koliko će se takoreći "bezvlašće" u klubu odraziti na njih same i injihovu igru, a zna se da je trijumf nad Voždovcem imperativ.

Vojvodina, za razliku od igara u Evropi, u nacionalnom šampionatu baš i ne blista, ali očekuje se da se ta situacija promeni već od susreta sa Mladosti u Lučanima, a slična je situacija sa Čukaričkim koji je doživeo pre nedelju dana neočekivani poraz od Borca.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

"Brđani" moraju da se isprave protiv OFK Beograda na svom stadionu, ali pitanje je koliko će uspeti, jer su ostali bez Brežančića i Stojiljkovića koji su otišli u inostranstvo.

Apsolutni hit prvenstva je Borac iz Čačka predvođen sa klupe Nenadom Lalatovićem koji je ostvario sve tri pobede u dosadašnjem delu šampionata, a taj niz će pokušati da nastave i u Surdulici protiv debitanta u Superligi.

Jedna utakmica ovog kola je već odigrana, a u njoj je Novi Pazar na krilima Aškovskog savladao Jagodinu u gostima 2:1.

Superliga Srbije, 4. kolo:

Petak

Jagodina – Novi Pazar 1:2

(Savković 68 – P. Pavlović 49, Aškovski 63)

Subota

Javor – Rad 17.00

Radnik – Borac 17.00

Čukarički – OFK Beograd 19.00

Metalac – Radnički Niš 19:00

Partizan – Spartak 19.00

Nedelja

Voždovac – Crvena zvezda 17.00

Mladost – Vojvodina 17.00

Tabela: Borac 9, Novi Pazar 7(+1), Partizan 6, Javor 6, Crvena zvezda 5, Čukarički, 4, Rad 4, Mladost 4, Radnički Niš 4, Spartak 4, Vojvodina 4, Metalac 4, Voždovac 3, OFK Beograd 3, Radnik 2, Jagodina 0(+1).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir A

    8. avgust 2015 | 12:07

    A zvezda igra opet u nedelju jer je umorna od Evropskih utakmica ili ?

  • Dijara

    8. avgust 2015 | 10:56

    Parni valjce pregazi ovu boraniju od tima i zapusi usta onom nazovi kvazi treneru sa smesnom frizurom.

  • Радикал

    8. avgust 2015 | 11:10

    И наравно звезда опет игра у недељу,можда су се много уморили у Европи...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA