ŽENA MU KRIVA: Murinjo urlao na lepu Čelsijevu doktorku! (VIDEO)

Lekarski tim ukazao pomoć Azaru van terena iako mu, prema mišljenju Portugalca, to nije bilo potrebno

  • 3

Branilac titule Čelsi opekao se već na startu šampionske trke u Premijer ligi odigravši samo 2:2 protiv odličnog Svonsija u Londonu.

Plavci su još i dobro prošli jer su od 52. minuta bili brojčano slabiji zbog isključenja Kurtoe, a Žozeu Murinju je sem toga još nešto zasmetalo - žena!

>>> Premijer liga ovakvu proslavu gola nije videla: Svonsi mogao i do pobede protiv Čelsija (VIDEO)

Da, žena. I to ne bilo koja žena, već šef lekarskog tima Eva Karneiro koja je u jeku napada Čelsija u sudijskoj nadoknadi ukazala pomoć Azaru van terena, tako da ovaj nije mogao da se vrati u igru bez prethodnog odobrenja sudije, što je potpuno razbesnelo Portugalca.

- Nisam uopšte zadovoljan kako je reagovao moj lekarski tim. Čak iako ste sekretar ili ste zaduženi da nosite opremu, ili ste doktor, morate da razumete igru - rekao je Murinjo posle meča.

Murinju je bilo potpuno neverovatno da članovi njegovog stručnog štaba nisu prepoznali trenutak da se suzdrže od intervencije za koju, tvrdi, nije bilo potrebe.

- Trebalo bi da vam je jasno da imate igrača manje i kada odete da ukažete pomoć igraču, morate biti sigurni da je igrač zaista povređen. A ja sam siguran da je sa Azarom bilo sve u redu. Dobio je udarac, bio je umoran, ali je moj lekarski tim impulsivno i naivno reagovao i ostavio me sa osam igrača u kontri posle ubačene lopte - pridikovao je Murinjo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    9. avgust 2015 | 09:48

    Pa ne ulazi doktor zato sto on tako hoce nego sudija zaustavi igru i pozove doktora i fizioterapeuta. Ne moze doktor da kaze necu da ulazim jer mislim da mu nije nista. I ovaj Murinjo je pukao.

  • Nikola delije

    11. avgust 2015 | 23:51

    Mora se pomiriti sa realnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA