PEH POSLE PORAZA OD SRBIJE: Hrvatski vaterpolisti spavali na aerodromu!

Problem u Kazanju za osvajače svetskog srebra

  • 4

Hrvatska vaterpolo reprezentacija je posle poraza od Srbije u finalu Svetskog prvenstva u Kazanju doživela neprijatnost, jer je izabranicima Ivice Tučaka i stručnom štabu saopšteno da je avion kojim je trebalo da se vrate u Zagreb - pokvaren!

Odmah nakon proglašenja pobednika i ceremonije dodele medalja, drugi najbolji vaterpolisti sveta su se uputili prema hotelu, spakovali se i krenuli prema aerodromu u Kazanju, odakle je trebalo da preko Istanbula stignu do Zagreba.

>>> ZAGRLJAJ POSLE RATA U BAZENU: Savić nije skočio da slavi jer je prvo hteo da čestita Hrvatima! (VIDEO)

Prema pisanju "Večernjeg lista", loša vest ih je potom šokirala, jer su zbog pokvarenog aviona celu noć proveli na aerodromu, da bi tek ujutro krenuli za Istanbul, iz kog nema niti jedne linije za Zagreb sve do popodnevnih časova.

>>> "ATOMSKA SRBIJA NAM OČITALA LEKCIJU": Evo šta pišu naše zabezeknute komšije (FOTO)

Hrvatski vaterpolski savez pokušao je da pronađe alternativu i osigura let preko Minhena, ali mesta u avionu nije bilo!

"Pozitivno je stoga u ovoj priči zapravo da nismo osvojili zlato jer bi mnogi navijači na dočeku na aerodromu Pleso mogli ostati zakinuti", dodaje novinar "Večernjeg" i zaključuje: Šalu na stranu, najbitnije je da se avion pokvario pre poletanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA