PARTIZAN: Ovo su tri sporna momenta protiv Spartaka! (VIDEO)

Iz Humske stižu kritike na račun suđenja Pipera

  • 13

Fudbaleri Partizana zabeležili su pobedu protiv Spartaka u 4. kolu Superlige, ali daleko teže nego što je bilo očekivano. 

Tek pogotkom mladog Saše Lukića u poslednjem, petom minutu nadokande vremena, crno-beli su upisali treći trijumf u sezoni rezultatom 2:1.

>>> Trener Partizana traži od sudija više respekta za crno-bele!

Uprkos pobedi, u taboru šampiona nisu zadovoljni suđenjem glavnog arbitra Petra Pipera, koji je, kako tvrde u Partizanu - oštetio ekipu Zorana Milinkovića u tri situacije!

Sva tri detalja Partizan je izdvojio na svom zvaničnom sajtu.

Prvo, u 21. minutu, Piper, tvrdi oštećena strana, nije video klasičan prekršaj nad Lukićem u petercu, pa je tu bilo elemenata za najstrožu kaznu. Ipak, sudija je pustio prednost, a Božinov u nastavku akcije tukao u golmana.

Za Partizan nije sporan ni prekršaj u kaznenom prostoru Spartaka koji se dogodio u finišu drugog poluvremena, kada je Trujić oboren u petercu, a Piper se ni tada nije oglasio zviždukom.

Konačno, crno-beli smatraju da ih je Piper oštetio i kada je svirao penal za goste, iako je Fabrisio oborio Plavšića van kaznenog prostora, a ovaj pao unutar šesnaesterca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mezenga

    9. avgust 2015 | 17:55

    Ove prve dve situacije su i vise nego smesne da bi se svirao penal, a sto se penala za Spartak tice, ne secam se nesto da su se zalili protiv Steaue kada je takav penal sviran u Partizanovu korist.

  • Pex

    9. avgust 2015 | 21:22

    Opet pritisak na sudije pa dokle vise

  • @Žika Živac@

    10. avgust 2015 | 14:18

    Svaki meč koji igra Partizan u startu je sporan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA