OVO GRUZIJA NIKAD NIJE DOŽIVELA: Vanzemaljac Mesi juri peti trofej u Tbilisiju!

Katalonci protiv Sevilje igraju za pehar evropskog Superkupa

  • 0

Na ovo smo svi čekali: Kralj fudbala Lionel Mesi kreće da jurca za loptom i da lomi kičme rivalima kako to samo on ume, u prvoj takmičarskoj utakmici za prvaka Evrope.

>>> Nije onako kao što se priča: Mesi je spreman da se odrekne svog zaštitnog znaka!

Barselona i Sevilja, osvajač Lige šampiona i najbolji tim Lige Evrope prošle sezone, u utorak od 20.45 sati, igraju meč za trofej Superkupa starog kontinenta na neutralnom terenu, gde verovatno nikad u istoriji nije odigran veći fudbalski meč - u prestonici Gruzije Tbilisiju!

Možemo samo da zamislimo sa kolikom euforijom Gruzini čekaju dolazak najvećih fudbalskih superzvezda u njihovu zemlju, gde verovatno nikad više i neće odigrati takmičarsku utakmicu od ovolikog značaja.

Foto: Tanjug/Ap Foto: Tanjug/Ap

Barsa će na nacionalnom stadionu igrati u gotovo najjačem sastavu, sa Suarezom i Mesijem, ali bez trećeg člana, kažu, najubojitijeg trija u fudbalskoj istoriji, Nejmara, koji je u danima pre meča dobio zauške.

>>> Ovako je Mesi bacao rivale levo-desno! Uživajte u najboljim driblinzima sezone! (VIDEO)

Na drugoj strani ekipa Unaja Emerija, koji nikad kao trener nije slavio protiv Barse, suprotstaviće velikom favoritu ekipu koja je iznela minulu sezonu u kojoj su Andalužani četvrti put postali najbolji u drugom po jačini evropskom takmičenju.

Ono što dodatno motiviše Katalonce da punom snagom odigraju utakmicu je mogućnost osvajanja već petog pehara ove godine, posle Primere, Superkupa Španije, nacionalnog kupa i Lige šampiona. Ukoliko osvoje i ovaj, biće u prilici da u decembru napadnu i šesti - za najbolji tim na svetu, pa i ako i njega osvoje izjednačiće rezultat koji su postigli pod vođstvom Pepa Gvardile 2009. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA