Propao mu transfer iz bizarnog razloga!

Na dan kada je trebalo da završi prelazak u Vest Hem Meksikanac se uspavao i propustio avion

  • 0

Najavili su ga u Vest Hemu kao poslednje pojačanje za ovo leto, čak je i menadžer Slaven Bilić govorio o tome, ali ga nikad nisu dočekali...

Meksikanac Raul Himenez (24) je umesto u Londonu na kraju završio u Benfici, gde će igrati na pozajmici iz Atletiko Madrida.

>>> BOCKAO SE U ZADNJICU: Tetovaža za anale zbog pobede nad Arsenalom! (FOTO)

Neki će to nazvati spletom okolnosti, neki će to pripisati neozbiljnošću igrača, a neko možda u tome vidi i njegovu nameru. Kako bilo, Himenezu je transfer u redove Čekićara propao jer se uspavao i propustio avion kojim je trebalo da odleti za Englesku i završi transfer u Vest Hem, tvrde engleski mediji.

Kada su saznali da uzalud čekaju igrača, čelnici engleskog kluba bili su vrlo nezadovoljni, jer su suložili mnogo napora da ga dovedu, između ostalog isposlovali su mu i radnu vizu, što je u startu bio problem kada je transfer maltene već bio gotov.

Himenez je u petak imao zakazne preglede, ali je propustio let ili je to bio samo njegov izgovor, jer je u međuvremenu stigla ponuda Benfike. Meksikanac je kasnije demantovao da je imao peh, ali se nijednom nije izjasnio zbog čega je naprasno odustao od prelaska u Premijer ligu.

OVDE možete pratiti sve ostale aktuelnosti sa fudbalske pijace uživo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA