ZVEZDA U PROBLEMU: Povredio se Luis Ibanjez, propušta derbi protiv Partizana?

Ruptura mišića desne doge odvojiće Argentinca sa terena

  • 6

Veliki peh za fudbalere Crvene zvezde! Levi bek Luis Ibanjez doživeo je povredu na meču protiv Čukaričkog i moraće da pauzira najmanje tri nedelje.

On je u pobedi protiv Brđana, gde je dao dva gola i ubeležio asistenciju, dobio udarac u butinu i posle meča otežano je hodao, a pregledom magnetnom rezonancom utvrđeno je da se radi o rupturi mišića desne noge.

>>> Veliki Tevezov prijatelj, tukao se s navijačima: Lude stvari koje niste znali o Luisu Ibanjezu, novom miljeniku Delija

Kako stoje stvari, Ibanjez će propustiti naredne tri utakmice crveno-belih i trebalo bi, po najoptimističnijim prognozama, da se vrati na teren početkom narednog meseca. Međutim, postoji mogućnost da Argentinac ne zaigra u derbiju protiv Partizana koji je na programu 12. septembra.

Zvezdu do meča sa Partizanom očekuje gostovanje u Surdulici i Lučanima, dok će na Marakani dočekati Javor u 7. kolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STELLA ROSSA

    14. avgust 2015 | 08:55

    100% igra na derbiju

  • Bravar

    14. avgust 2015 | 11:52

    Pa vidi li iko normalan da ovakva Zvezda ne sme da izgubi.Da promene i svih 11 igraca oni do derbija nece izgubiti ni bod.A cekajte da vidite sudjenje na derbiju,to ce tek da bude zanimljivo.

  • Delija 88

    14. avgust 2015 | 13:05

    A vi grobari posteni!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA