DE HEA NE ŽELI DA BRANI ZA JUNAJTED: Više nije srcem uz tim!

Španski golman želi u Real iz Madrida

  • 0

Ako je izostanak sa prvog meča protiv Totenhema bila slučajnost, neigranje Davida de Hee protiv Aston Vile svakako nije.

Jer, Španac očigledno ne želi više da brani za Mančester junajted što je potvrdio i menadžer Đavola Luj an Gal.

- Razgovarali smo sa De Heom i on se složio sa odlukom da ga izostavimo. Imam dva asistenta i trenera golmana Fransa Hoeka i sa njima razgovaram o tim stvarima. Ne donosim sam ovakve odluke. A Hoek je prošle sedmice imao satanak sa De Heom na kojem ga je pitao da li želi da brani. Španac mu je odgovorio negativno i morao sam tu poruku da shvatim kao znak da je gotovo - rekao je Van Gal i dodao:

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- To više nije onaj stari De Hea. Bio je naš najbolji igrač prošle sezone, a prema mišljejnju navijača najbolji i u poslednje dve godine, ali nije više srcem uz tim. Može da trenira sa nama, a šta će biti dalje videćemo. Ako do kraja prelaznog roka ne promeni klub, možda će konkurisati opet za prvi tim, ali to će zavisiti dosta i od forme Serhija Romera.

Podsetimo, Romero je ostavio solidan utisak protiv Totenehma kada je u nekoliko navrata odlično sačuvao gol Junajteda. Ipak, očekuje se da će slavni klub dovesti Ljorisa ukoliko De Hea ode u Real.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA