Božović nezadovoljan Veredom, Luković se vraća za Derbi

O Donaldu, niskim igračima, Plavšiću, Javoru, kiksevima i Partizanu

  • 1

Zvezda će sigurno i posle vikenda biti iznad Partizana na tabeli Super lige, bez obzira šta uradi u Surdulici, ali to ne znači da će ekipa Miodraga Božovića lagano ući u meč sa ekipom koja kod kuće nije poražena više od godinu dana.

- Očekujem da nastavimo da pobeđujemo i igramo dobro, ako želimo da uradimo nešto ove godine. Moramo da pobeđujemo "male" ekipe u borbi za titulu. Atmosfera će biti užarena, igramo na jugu Srbije i biće praznik fudbala za ljude koji tamo žive - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

>>> Zvezdin trener konačno kažnjen zbog ispada na Vračaru!

>>> Novo pojačanje Zvezde na promociji spomenulo i Partizan!

POVRATAK LUKOVIĆA

- Atmosfera u timu je dobra, ali nećemo moći da računamo na Rendulića i Ibanjeza. Nemam informaciju koliko će pauzirati jer niko ne može da da pravi iskaz. Veliki je hendikep izostanak Ibanjeza, jer ne samo da je bio najbolji nego se i najviše borio. Luković ako bude sve u redu za dve nedelje biće u timu.

Foto: crvenazvezdafk.com Foto: crvenazvezdafk.com

Božović je naglasio da mu svakako prija što je ekipa prestigla najvećeg rivala Partizan na tabeli, ali da je još rano za procene u borbi za šampionsku titulu.

- Prija što smo ispred Partizana, ali biće kikseva i sa naše i sa njihove strane. Ne iznenađuju me dosadašnji rezulatati prvih jer u svakoj ligi na svetu su moguća iznenajenja. Uvek ima neka ekipa koja iznenadi na početku, Javor je pokazao da je kao vrlo dobar, ali teško da će izdržati trku. Kvalitet lige je bolji nego što sam očekivao, ali da su tereni dobri i stadioni puni, utisak bi bio sasvim drugačiji.

Strater crveno-belih je ponovio da će predstojeća utakmica biti vrlo teška, i da bi samo voleo da njegov tim nastavi sa pobedama.

- Protivnik je ekipa koja ima dosta iskusnih i dobrih igrača. Pokazali su se dosta opasno. Daj Bože da nastavimo da igramo ovakve utakmice, samo da nastavimo sa pobedama - naveo je crnogorski stručnjak.

VERED DA BUDE BOLJI

Božović očekuje da Idan Vered počne sa boljim igrama, kao i da će šansu na predstojećem duelu možda dobiti i pojačanje Mičel Donald.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Do sada nije opravdao naša očekivanja, ne znam šta je razlog. Možda se prilagođava ekipi, ali nije lako uklopiti se. Bio je povređen dosta dugo i fizički nije najbolje spreman. Nadamo se da ćemo u Donaldu dobiti na kvalitetu i skoku. Niska smo ekipa i svaki visok igrač će dobro doći. Radi se o kvalitetnom i iskusnom fudbaleru i videćemo kako će se uklopiti. Plavšić je dobro odigrao prvu utakmicu, dobro poznaje našu ligu, dok Donald "pada sa neba" i ne znamo kako će se snaći - zaključio je Božović.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Meč šestog kola Superlige između Radnika i Crvene zvezde odigraće se u nedelju od 17 sati na stadionu novog superligaša u Surdulici.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    14. avgust 2015 | 16:11

    Milion je nudio Kairat sad ce ga dati za dzabe nekom samo da mu ne placaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA