LOMIĆ PREVARIO PARTIZAN! Crno-beli ostali bez dogovorenog pojačanja

Milorad Vučelić žestoko po nesuđenom igraču srpskog šampiona

  • 40

Ništa od važnog pojačanja Partizana uoči mečeva sa Bateom. Iako je sve bilo dogovoreno, i smatralo se da je samo pitanje kada će Marko Lomić zaigrati za srpskog šampiona - PREOKRET.

- Lomić nas je prevario. Vazura zna više o tome kako su tekli pregovori.

- Dogovor je bio postignut i važio je do juče. Ali Lomić nas je prevario i to treba da se zna. Možda je ovo teška reč ali nas je prevario. Tražio je određene uslove koji su mu ispunjeni i rekao je DA, ali se onda predomislio. Što se mene tiče, ne bi mi on igrao u Partizanu.

- Ovo mu je poslednja prevara - rekao je usplahireno Milorad Vučelić novinarima na aerodromu Nikola Tesla, uoči puta za Belorusiju, gde će Partizan igrati prvi meč poslednje runde kvalifikacija za odlazak u Ligu šampiona.

Foto: fcdynamo.ru Foto: fcdynamo.ru

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura koji je pregovarao sa iskusnim levim bekom postigao dogovor sa njim objasnio je novinarima šta se promenilo tokom vikenda.

- Zvao me je juče i rekao da ne može da potpiše. Dogovorili smo se sve, dao je reč i onda je promenio sve. To je to. Razlog? Ne znam. došlo je do nekih promena i odjednom je tražio veću cifru od nas.

- Na moje pitanje da li si 100% sredio situaciju u klubu, on mi je rekao da - milion posto. Onda je došlo do promene, tražio je nove uslove na šta nismo bili spremni. Na vezi sam bio sa njim četiri dana. Dobio je sve što je tražio, ali na kraju je promenio mišljenje - rekao je Vazura i rekao da će u klub stići još dva igrača.

- Do kraja prelaznog roka ćemo dovesti jednog ili dva igrača. Sa jednim kojim pregovaramo je stranac, drugi je domaći.

(M. Bogovac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crnogorac1

    17. avgust 2015 | 14:43

    Vidjeh ga ljetos u Bd, pije i pusi. Super sto ne dolazi. Neka mu je srecan put i daleko od pfc

  • grobar do koske

    17. avgust 2015 | 10:45

    ..Nije prevario SAMPIONA, PREVARIO JE SEBE, ILI JESI ILI NISI, NEMA SREDINE..SVE JE CRNO ili BELO, treceg nema.. .!. XXAAXXAA .!.

  • Deki Pfc

    17. avgust 2015 | 14:56

    Jeli ganci kad igrate u Evro kupovima,sutra, prekosutra ili malo sutra?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA