Kad je žena Serhija Ramosa ušla u salu, sve je postalo nevažno! (FOTO) (VIDEO)

Pilar Rubio se pojavila na promociji povodom potpisivanja novog ugovora Serhija Ramosa, i potpuno je ukrala šou i zasenila svog supruga

  • 6

Madrid je drhtao ovog leta, ali su navijači Reala na kraju odahnuli. Serhio Ramos je bio na korak od prelaska u Mančester junajted, ali je kapiten Reala potpisao novi ugovor.

Konferencija za novinare povodom toga bila je prilika da se tu pojavili i Ramosova supruga Pilar Rubio, koja je potpuno ukrala šou kapitenu kraljevskog kluba.

I uopšte nas ne čudi što je tako! Svi su gledali u nju, a mnogi su verovatno i zaboravili zašto su došli, kada im se pred očima pojavila

>>> SA LOPTE NA BOLID: Šta mislite koga je zavela bivša devojka Serhija Ramosa? (VIDEO)

Kamermani su je odmeravali od glave do pete, što zanosnoj Pilar nije smetalo. Bila je opuštena, nasmejana, fotografisala se sa svima koji su to želeli.

Iako je u poodmakloj trudnoći, i stomak joj se već primećuje, Ramosova supruga je potpuno sijala i zračila seksipilom.

Možda je Florentino Perez baš i zbog nje prešao preko svojih reči i pomirio se sa Ramosom i dodelio mu novi, unosan ugovor.

Ko ne bi voleo ovakvu navijačicu u loži stadiona?

A da, Ramos je potpisao ugovor do leta 2020. godine. Pitanje je da li su pored Pilar to zapamtili i oni koji su došli na promociju potpisivanja ugovora.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДУШАН КРАИШНИК Б..Лука

    18. avgust 2015 | 15:32

    Bravo Serdjo ti zaslužuješ ovakvu ženu , ljepotica !!!tip je bio faca i ostao želim vam puno sreće i zdravlja,

  • PFC1

    18. avgust 2015 | 19:49

    OVO JE STVARNO LEPOTA I LICE I TELO NOGE GRUDI FENOMENALNO LEPA ZENA SVAKAKO JE DA JE SERHIO SRECNIK NARAVNO NEBIH BILO REALNO DA OVAKVA LEPOTICA BUDE SA NEKIM DA KAZEMO OBICNIM COVEKOM SAMO FUDBALER DOLAZI U OZIR ZBOG NOVCA NARAVNO I TO FUDBALER REAL DODUSE SERHIO NIJE NI RUZAN DECKO TAKO DA SU SPOJILI LEPO I KORISNO ALI JE OVA DEVOJKA SAN SVAKOG MUSKARCA EKSTRA.

  • R3hab

    18. avgust 2015 | 19:39

    Top je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA