Brutalna kazna Rađenu zbog kokaina!

Srpski vaterpolista tek sada verovatno shvata šta mu je donela njegova nepromišljenost i glupost koju je napravio

  • 19

Koliku je glupost i nepromišljenost napravio Nikola Rađen pokazuje se tek sada i to on najbolje oseća na svojoj koži. Nije u pitanju samo bacanje ljage na svoje sportsko veliko ime i sve uspehe koje je postigao tokom karijere i koje je još mogao da postigne, već i kada je u pitanju finansijska strana.

>>> RAĐEN PORUČIO VATERPOLISTIMA SRBIJE: Hvala vam što me niste zaboravili!

Bivši srpski vaterpolista zbog uzimanja kokaina nije mogao ovog leta da učestvuje u reprezentativnim uspesima sa reprezentacijom i okiti se zlatnim medaljama u Svetskoj ligi i na Svetskom prvenstvu, a pored sportske strane ostao je zbog toga uskraćen i za finansijske nagrade koje nisu nimalo naivne, naročito kada su u pitanju vaterpolisti.

Ako se zna da su njegovi dojučerašnji saigrači za osvajanje titule prvaka sveta dobili od države novčanu nagradu od 30.000 evra, zatim da je FINA nagradila srpske vaterpoliste sa po 5.000 dolara za zlatnu medalju u Kazanju i 5.000 evra za prvo mesto u Svetskoj ligi, kao i da je ostao bez godišnje zarade u Olimpijakosu dolazi se do prilično ozbiljne cifre.

Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić

Ovo naročito dolazi do izražaja kada se zna da u vaterpolu nema nekih prevelikih zarada i da je sigurno da svaki novac dobro dođe vaterpolistima. Zbog svega toga, ali i sportskih uspeha za koje je ostao uskraćen verovatno trofejni vaterpolista tek sada shvata šta je uradio.

Ipak, on se za svoje postupke javno izvinio, asudeći po javnom pismu koje je poslao, izgleda da za njega novac u ovom slučaju nije problem i da je najsrećniji zbog uspeha svojih saigrača koji ga u trenucima slavlja nisu zaboravili, jer je i on dao deo sebe ovoj reprezentaciji.

Pratite Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogdan

    20. avgust 2015 | 10:42

    Niko nije savrsen. Novac nije najbitniji na svetu. Podrska Radjenu.

  • kroko-doko-dil

    20. avgust 2015 | 10:45

    slusao sam ga u domu omladine na konferenciji , covek je svestan svoje greske i iskreno se pokajao

  • Veka

    20. avgust 2015 | 12:20

    Pa nek se jos drogira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA