LALATOVIĆ PRED PARTIZAN: Šampionu se ne preti!

Borac možda i po prvi put u istoriji čeka meč sa Partizanom sa više bodova od crno-belih

  • 6

Čačak će da "gori" u subotu uveče: Kraj Morave stiže šampion Partizan!

Ono što novi meč Borca i crno-belih razlikuje od verovatno svih prethodnih je činjenica da Zebre dočekuju favorita sa boljim bodovnim saldom u dosadašnjih 6 kola, uz ogradu da Beograđani imaju meč manje. Dobre igre Čačana na startu sezone, ali i kvalitetne utakmice ekipe Zorana Milinkovića u Evropi, obećavaju spektakl pod svetlima reflektora kakav Čačani odavno nisu videli.

>>> Iz Borca poručuju: Nemojte da vas čudi što smo prvi!

- Gostovanje Partizana je svakako velika stvar za Čačak i ovaj deo Srbije - rekao je trener Borca Nenad Lalatović, koji će, kao zvezdaš, imati i dodatni motiv da pobedi najvećeg rivala.

- Odmah želim da kažem da Partizanu pripada uloga favorita i da se šampionu ne preti. To ne znači da ćemo na teren izaći sa belom zastavom, jer smo i mi u dosadašnjem toku prvenstva pokazali da posedujemo kvalitet. Naspram sebe ćemo imati kvalitetnog protivnika sa kojim možemo ravnopravno igrati jedino ako pružimo više od realnih mogućnosti' - rekao je Lalatović, a potom nastavio o ambijentu koji se očekuje:

- Partizan je mamac za publiku, ali smo i mi dosadašnjim igrama ispisali najlepšu pozivnicu za naše navijače. Znam da će Partizan imati veliku podršku, ali s pravom očekujem da i navijači Borca budu uz svoj tim kao i do sada. Očekujem divan fudbalski ambijent, ispunjene tribine, ali i veliku borbu na terenu, pa ko bude bolji neka se raduje - zaključio je šef stručnog štaba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R.srpska

    20. avgust 2015 | 17:11

    Majstore otkini im ako ne sva 3 onda bar jedan....uvek u srcu delija preko drine

  • Crash

    20. avgust 2015 | 19:53

    Ako iko od nasih trenera u JSL zna da igra protiv "vecitih" to je Lalat. Covek jednostavno zna da postavi ekipu da igra na kontru.

  • Gate7

    21. avgust 2015 | 09:47

    Pa bice nekih dvesta glodara a bice i 2:1 za Borac,eto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA