Italijani odvode Jovića iz Zvezde!

Mladi napadač crveno-belih ima ponudu člana Serije A

  • 10

Torino je praktično zavšrio posao u tekućem prelaznom roku, ali je već odredio ciljeve za naredni.

Jedan od njih je Luka Jović!

>>> Zvezdina deca konačno oduševila Grofa: Jovanović i ubuduće zadnji vezni, Grujić fenomenalan, a Jović...

Italijanski mediji prenose da je rukovodstvo Bikova vrlo ozbiljno u nameri da dovede jednog od najtalentovanijih igrača Evrope u svom uzrastu, ali pošto je to u ovom trenutku nemoguće jer Zvezdin vunderkind još nije punoletan (u decembru puni 18), u januaru će se stvoriti uslovi da dođe do transfera.

Navodno, Torino bi Zvezdi ponudio tri miliona evra za Jovića, što je suma koja je apsolutno prihvatljiva za crveno-bele.

Da italijanski klub ozbiljno računa na dolazak Jovića svedoči i to da je napravio prostor za još jednog igrača van Evropske unije, pošto je Vladi Avramovu istekao ugovor, a Argentinac Marselo Larondo je prodat Rozariju.

Crveno-beli bi tako za samo šest meseci mogli da izgube dva "bisera", ali i da dobro da zarade, jer je na izlaznim vratima i golman Rajković, za koga se interesuje "pola Evrope".

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ogi

    21. avgust 2015 | 11:28

    Srbija im sluzi kao pijaca,Partizan i Zvezda jedva i da vide te klince,a pare idu ispod stola i od njih malo imaju koristi klubovi i pravi i iskreni navijaci.Dosta,nadjite polugu za ovo ili vec jednom potrpajte u zatvor sve ove sto su ogolili klubove.

  • MUNZE

    21. avgust 2015 | 10:34

    Pola Evrope ? Galata i Auzburg ! Ko je ovde lud (glup) dve ekipe se raspituju za Rajkovica i nude 2 miliona € od toga Jagodini ide 30% .On ako sad ne ode tesko ce kasnije dobiti te uslove. A od Jovica klub ima 30 % velike ce pare da zarade.Ako i tih 30% zavrsi u klubu. Bitno da dovode Sikimica (34 god.) i da ce imati 7 igraca preko 30 god. mlad tim !

  • Boki

    21. avgust 2015 | 14:14

    Bez 8 miliona ne treba ni pricati. Dokle Mamic treba da vas uči kako se prodaju igraci?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA